Δυνατή Πόλη Ξανά: Δεν δικαιούστε να σιωπάτε κ. Καμπόσε

Ο Δήμος δεν είναι βιλαέτι σας. Με πολλή προσοχή και μεγάλη υπευθυνότητα, παρακολουθούμε εδώ και μια εβδομάδα τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δωροληψίας και εκβιασμού, στην οποία εμπλέκεται μέλος της  Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος Νομικού Προσώπου  του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Με δελτίο τύπου πριν από αρκετές ημέρες, καλέσαμε τον Δήμαρχο Καμπόσο, να απαντήσει επίσημα ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και να ενημερώσει, ως οφείλει, σχετικά με την ανακοίνωση, ότι αναστέλλονται οι αρμοδιότητες μέλους Διοικητικού Συμβουλίου Νομικού Προσώπου του Δήμου.
Ακόμη σιωπά και δεν υπάρχει απάντηση στα ερωτήματα που αφορούν την αιτία, το Νομικό Πρόσωπο και το φυσικό πρόσωπο που υπέστη αναστολή αρμοδιοτήτων, καθώς και με ποιες διοικητικές διαδικασίες του Δήμου τέθηκε σε ισχύ η αναστολή αρμοδιοτήτων του προσώπου αυτού.
Δυστυχώς, η μόνη ενημέρωσή μας γίνεται από τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, από ορισμένα τοπικά ΜΜΕ και από τις ανακοινώσεις της Συνηγόρου Υπεράσπισης της κατηγορουμένης .
Αξιοσημείωτο είναι ότι στα εκτενή ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, αφέθηκε να εννοηθεί ότι η υπόθεση δεν αφορά μόνο το μέλος της δημοτικής αρχής, αλλά και τον ίδιο τον Δήμαρχο.
Κάτι το οποίο, αν αληθεύει, κάνει ακόμη πιο επιτακτική την υποχρέωση απαντήσεως από τον ίδιο το Δήμαρχο Καμπόσο.
Στο ίδιο μήκος κύματος, χωρίς να αναφέρει το επιπλέον πρόσωπο που εμπλέκεται, η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας μιλάει για υπόθεση δωροληψίας και εκβιασμού.
Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία και τον αναβρασμό που επικρατεί στις τάξεις της δημοτικής αρχής του Δημάρχου Καμπόσου, αλλά το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό από όσο ο ίδιος προσπαθεί να μας παρουσιάσει ότι είναι, κρυπτόμενος πίσω από αποπροσανατολιστικές επενδυτικές φανφάρες και εκμεταλλευόμενος σταρ και το τριώδιο.
Απαιτούμε να απαντήσει άμεσα στα ερωτήματά μας.
Εμείς σεβόμενοι την Ελληνική Δικαιοσύνη, τις Διωκτικές Αρχές και το τεκμήριο της αθωότητας, δεν προβήκαμε και δεν θα προβούμε σε καμία ανακοίνωση, πριν την απόφαση των Αρμοδίων Δικαστηρίων.
Ο ίδιος, πρέπει να σεβαστεί τους πολίτες του Δήμου μας (τους οποίους έκανε και ανθρώπους σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή του), να βγάλει στο φως την αλήθεια και να αντιμετωπίσει τους πολλούς ψίθυρους που ακούγονται για τη δημοτική αρχή, από τα στόματα σχεδόν όλων των πολιτών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο