Φεβρουαρίου 14, 2019

Χειβιδόπουλος: Συνεχίζουν απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα να χρησιμοποιούν τον ιστορικό Δήμο Άργους - Μυκηνών για την επανεκλογή τους

Ακολουθεί η δήλωση του Υποψηφίου Δημάρχου Άργους - Μυκηνών Τάσσου Χειβιδόπουλου.

Τάσος Χειβιδόπουλος:

«Με ενημερώνουν έκπληκτοι πολίτες, ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα του Δήμου, της ΚΕΔΑΜ και όλων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Άργους - Μυκηνών.  

Απλοί πολίτες , πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σωματεία και φορείς, ερωτούνται επίμονα «ποσά άτομα θα φέρετε στην πίτα του Δημάρχου την Δευτέρα στην εκδήλωση».

Προφανώς εκεί στο Δήμο έχουν μπερδευτεί για μια ακόμα φορά. 

Με την γνωστή καθεστωτική τους  λειτουργία, που θέλει το Άργος ιδιοκτησία τους, θεωρούν ότι η πίτα της παράταξης του Δημάρχου είναι μια δημοτική εκδήλωση. Χρησιμοποιούν λοιπόν παράνομα για την επιτυχία της όλα τα μέσα του Δήμου Άργους - Μυκηνών που έχουν στη διάθεσή τους . Υπαλλήλους , τηλέφωνα, mail και ό,τι άλλο είναι δυνατό, προκειμένου την Δευτέρα να έχουν μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση. 

Όταν τρία ακόμα εμπορικά καταστήματα της πόλης (εκ των οποίων το ένα με εξήντα χρόνια ιστορίας) τις τελευταίες ημέρες κλείνουν ή μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους στο Ναύπλιο, όταν οι επισκέπτες του Άργους μειώνονται καθημερινά, όταν η πόλη συρρικνώνεται οικονομικά, αυτοί τον χαβά τους. 

Δεν θα τους αφήσουμε. 

ΥΓ προς κάθε ενδιαφερόμενο: 

Απειλές και τσαμπουκάδες σε φίλους και δικούς μας ανθρώπους δεν μας φοβίζουν.

Μας κάνουν περισσότερο δυνατούς. 

Καταλάβετέ το όσο είναι ακόμα καιρός».

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia