Δήμος Άργους Μυκηνών: «Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών απαντά σε σχετική ανάρτηση του κ. Χειβιδόπουλου για την παραλία των Μύλων.

Απάντηση Δημοτικής Αρχής: 

“Ο άνθρωπος που δεν έχει καθαρίσει ολόκληρο καλοκαίρι (2018) και ολόκληρο χειμώνα (2019) κανένα ρέμα, κανένα χείμαρρο στο δήμο Άργους Μυκηνών, με κίνδυνο να πλημμυρίσουν ολόκληρα χωριά και να καταστραφούν περιουσίες, όπως πλημμύρισαν το Σεπτέμβριο του 2018, προσπαθεί να ισοφαρίσει την αδιαφορία και ανικανότητά του με το πλημμυρικό φαινόμενο που παρουσιάζεται σε μια γειτονιά στους Μύλους, όταν υπάρχουν πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα και χθες επιδεινώθηκε και λόγω βλάβης που προκλήθηκε σε φρεάτιο απορροής υδάτων, για το οποίο ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει προγραμματίσει ήδη έργο μόνιμης αντιμετώπισής του.

Αντί να επιχαίρει, θεωρώντας ότι βρήκε θέμα να κάνει αντιπολίτευση, θα του επισημάνουμε ότι ο χείμαρρος Καλαμάκος ( που αμφιβάλουμε αν τον γνωρίζει) παραμένει γεμάτος μπάζα, πέτρες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και απειλεί σπίτια και περιουσίες στο Καλαμάκι και τους Μύλους, που επλήγησαν δυστυχώς και τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Η ιρλανδική διάβαση από τον περασμένο Σεπτέμβριο χάσκει ακόμη έχοντας αποκλείσει το Καλαμάκι Μύλων από την περιοχή Αρδάμη, αναγκάζοντας τους κατοίκους να κάνουν χιλιόμετρα παραπάνω καθημερινά για να πάνε στις δουλειές του.

Η επικίνδυνη διπλή στροφή πριν του “Αρδάμη” ακόμη δεν έχει μπάρες ασφαλείας μετά το Σεπτέμβριο του 2018 όπου η πλημμύρα τις κατέστρεψε. Και τόσα άλλα… 

Αυτά ο κ. Υποψήφιος και Αντιπεριφερειάρχης «δεν τα βλέπει» διότι οι ευθύνες του ανήκουν αποκλειστικά. Ασχολείται με την υποψήφιοτητά του και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά ένα δυσάρεστο γεγονός.

Μόνο λύπη προκαλεί η διαχείριση του εν λόγω θέματος από μέρους του και για άλλη μια φορά τον καλούμε να καθαρίσει τα ρέματα και τους χειμάρρους και να αποκαταστήσει τις ζημιές αρμοδιότητάς του. 

Και επειδή οι ελληνικές παροιμίες είναι πολύ διδακτικές του υπενθυμίζουμε την ακόλουθη « Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι.»

Ανάρτηση του κ. Χειβιδόπουλου για την παραλία των Μύλων:

Κ. Χειβιδόπουλος: 

“Το μεγάλο πρόβλημα της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Καμπόσου είναι ότι δεν ακούει τις φωνές των πολιτών.

Πόσο μάλλον των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων…

Και μιλάμε για αστικό χώρο με τραπεζοκαθίσματα και όχι για ρέματα…

Καταλαβαίνω ότι αυτά δεν είναι τα μεγάλα έργα, αλλά πολλές φορές τα μικρά έργα είναι απαραίτητα…”  

xeividopoulos muloi
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο