Άργος: Με μεγάλη συμμετοχή η συναυλία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συναυλία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι, που διοργάνωσε ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους στις 9 το βράδυ με δωρεάν είσοδο.

Οι καλλιτέχνες που ανεβηκαν στη σκηνή δείχνοντας την αλληλεγγύη τους για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, ήταν οι συμπολίτες μας: Βαγγέλης Τρίγκας διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό βιρτουόζος στο μπουζούκι , έχοντας στο πλευρό του μια πολύ καλή ορχήστρα με τραγουδίστρια την Μαργαρίτα Καραμολέγκου και ο Άγγελος Ανδριανός που έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες και έχει τραγουδήσει με σημαντικά ονόματα της μουσικής σκηνής.

Σε αυτή τη μουσική βραδιά δείχνοντας την συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους μας , οι οποίοι ακόμη δοκιμάζονται από τις πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου 2018, παρευρέθηκαν ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Σπύρος Διολίτσης, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και πάρα πολύς κόσμος.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο