Καμπόσος: "Πιο υποταγμένη κυβέρνηση σε συμφέροντα ξένων κρατών δεν υπήρξε" (video)

Αφήνοντας να περάσει λίγο διάστημα από την ανείπωτη τραγωδία των πυρκαγιών, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, επέστρεψε, με την εβδομαδιαία εκπομπή του σε "Επικοινωνία με το Δήμαρχο". Εξ αρχής τόνισε χαρακτηριστικά:  "Συγκλονισμένη η Παγκόσμια Κοινότητα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό με τόσες δεκάδες νεκρών οι οποίοι έγιναν με αστοχίες και αμέλειες".

Επίσης, ο κ. Καμπόσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παρελθόν της χώρας με το ιστορικό που φέρει όσον αφορά τις μεγάλες πυρκαγιές του "80 λέγοντας χαρακτηριστικά:  "οι μεγάλες πυρκαγιές του "80 μας δείχνουν ένα δρόμο, τον οποίο όμως οι ιθύνοντες δεν ακολουθούν!"

Επίσης σχολιάζοντας την άσχημη τροπή σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας που υπάρχει είπε: "Πιο υποταγμένη κυβέρνηση σε συμφέροντα ξένων κρατών δεν υπήρξε".

Ο Δήμαρχος, καταλήγοντας με μια προτροπή, όσον αφορά τα είδη των όχι και τόσο επικίνδυνων δέντρων που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση των πεύκων ανέφερε: "να δοθούν τα πεύκα που υπάρχουν προς εκμετάλευση στον κόσμο και εκεί να φυτευτούν άλλα δέντρα"!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Αυγούστου 2018 02:19

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia