Δήμος Άργους – Μυκηνών: Καμία εμπλοκή του Δημάρχου στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Αναληθές το δημοσίευμα, προσπαθεί να πλήξει τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο. Δεν γνωρίζουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί” τονίζεται σε ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, περί παρέμβασης του Δημάρχου Άργους Μυκηνών στην συμμετοχή Μαλτέζου, Κολεβέντη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Δεν γνωρίζουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί η τοπική εφημερίδα «Δημοσιογράφος» και προσπαθεί με αναληθή δημοσιεύματα, να πλήξει τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο.

Μετά από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, που αναφέρεται στην εμπλοκή του δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου στην διαμόρφωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αργολίδα, αναγκαζόμαστε να διαψεύσουμε το συγκεκριμένο άρθρο.
Ξεκαθαρίζουμε ότι, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ εμπλοκή του Δημάρχου στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ!
Ο Δήμαρχος διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον κ. Γιάννη Μαλτέζο καθώς και με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Φώτη Κολεβέντη και οι κακοήθειες αυτές, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να βλάψουν την μεταξύ τους σχέση. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών έχει πολλάκις αποδείξει πως, μόνο του μέλημα είναι η πρόοδος του Δήμου και η λύση των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες. Γι αυτό και τον στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο