Συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για το Πανηλειακό Συλλαλητήριο

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα Σάββατο 10/3/2018 στο Δημαρχείο του Δήμου Άργους Μυκηνών από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Συλλαλητηρίου του Πύργου. 

Το Πανηλειακό Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:00 στον Πύργο της Ηλείας όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, Δήμαρχος του τόπου καταγωγής της Γενιάς του Μ. Αλεξάνδρου.

Το μήνυμα που δόθηκε από όλα τα μέλη της επιτροπής που παρευρέθησαν στην συνέντευξη τύπου ήταν ισχυρό «Θα είμαστε εκεί για να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στις κυβερνητικές (και όχι μόνον) προθέσεις να εκχωρήσουν το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Θα είμαστε εκεί ακομμάτιστα μόνο με ελληνικές σημαίες για να ανακτήσουμε την εθνική μας υπερηφάνεια και να διαφυλάξουμε την ιστορία μας-Όλοι Μαζί στηρίζουμε! Όλοι Μαζί συμμετέχουμε! Ενωτικά … Ασυμβίβαστα … Μαχητικά! Γιατί… Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!»
Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθησαν εκτός του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου κ. Γιώργος Κουρκούτας , κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος και ο κ. Κυριάκος Βασιλάρας, ο ομιλητής κ. Γιώργος Τάκη Δόξας και ο Πρόεδρος του ΣΑΦΕΜ (Συνδέσμου Αλέξανδρος Φίλιππος Έλλην Μακεδών) κ. Ευάγγελος Στόγιος .

afisa makedonia

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia