Δήμος Άργους – Μυκηνών: 4ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής-Δημιουργικής Έκφρασης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη ανταπόκριση έχει το 4ο Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής-Δημιουργικής Έκφρασης του Δήμου Άργους- Μυκηνών που ξεκίνησε στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο τη Παρασκευή 8 Μαΐου 2015.και θα συνεχιστεί μέχρι τη Τρίτη 12 Μαΐου.

Η καθιερωμένη ανοιξιάτικη καλλιτεχνική συνάντηση των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του δήμου που αναδεικνύει τη φαντασία των μαθητών και τη γνώση των δασκάλων και καθηγητών παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Στα πλαίσιο του βλέπουμε θεατρικές, μουσικές & χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας (φωτογραφίας, ζωγραφικής, κατασκευών, πηλού, κ.λ.π.), μικρά ντοκιμαντέρ, ταινίες κινουμένων σχεδίων, μαθητικό έντυπο καινοτόμες δράσεις που αναπτύσσουν οι μαθητές στα σχολεία τους.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να παραβρεθείτε σε αυτή τη μεγάλη καλλιτεχνική γιορτή για τη μαθητική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο