Αργολικα Νεα - Άργος | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Αργολικα Νεα - Άργος

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών προκηρύσσει, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 233/2022 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής, ανοιχτή διαδικασία μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης του έργου «Οδοποιία Κοινότητας Κεφαλοβρύσου 2022», εκτιμώμενης αξίας 46.185,61 € (με ΦΠΑ). Το έργο αποτελείται από κατηγορίες…
Πέντε διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς εντοπίστηκαν σε περιοχή της Νέας Κίου στην Αργολίδα μετά από κινητοποίηση της πυροσβεστικής του Άργους το βράδυ της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 9.
Συνεχίζεται η υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Άργους Μυκηνών, για την αντιμετώπιση προβλημάτων ασφάλειας του οδοστρώματος όπως, επούλωση λάκκων, επισκευή τοπικών φθορών οδοστρώματος με ταπητίδια κ.λ.π, σε όλες τις δημοτικές ενότητες που κρίθηκε επιβεβλημένο.
Η ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών προκηρύσσει Ανοικτό, Ηλεκτρονικό, Δημόσιο, Διεθνή Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει χαμηλότερης τιμής για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: “Επέκταση του υφιστάμενου συστήματος ελέγχου διαρροών στο ανανεωμένο δίκτυο του Δήμου Άργους – Μυκηνών”.
Με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, η παρουσίαση του απολογισμού των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, του Δήμου Άργους, στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού, Μέγας Αλέξανδρος .
Παρατείνεται έως την Τετάρτη 28.09.2022 και ώρα 23:59, η υποβολή εκπρόθεσμων αιτήσεων σπουδαστών μόνο για την συμπλήρωση των κενών θέσεων εγγραφής στο ΙΕΚ Αργολίδας της ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ).
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη φοίτηση στο ωδείο Άργους - Μυκηνών.
Το Σάββατο 03/09/2022 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στο παρακάτω Τ.Δ. :
Ο Δήμος Αργους - Μυκηνών, ανακοινώνει τον ορισμό νέων αντιδημάρχων, περιόδου 1/9/2022 – 31/12/2023.
Σελίδα 1 από 54

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia