Αργολικα Νεα - Άργος

Δήμος Άργους - Μυκηνών

Δημήτρης Καμπόσος: Απροκάλυπτη εμπάθεια από πλευράς του Λιμενάρχη κ. Κοντού προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος θα εισηγηθεί στην αυριανή δια περιφοράς συνεδρίαση του ΔΣ, οικονομικές ελαφρύνσεις για όλες τις επιχειρήσεις που παρέμειναν κλειστές λόγω του Covid-19, μετά και από προτάσεις που έθεσαν οι επιχειρηματίες εστίασης.
Δημήτρης Καμπόσος: 1 χρόνος απο τις εκλογές - Το ευχαριστώ στον λαό το ανταποδίδω με έργα και πράξεις
«Εργοστάσιο νερού-Άλλο ένα εργο ζωής για τον Δήμο Άργους Μυκηνών από την δημοτική αρχή Καμπόσου»
Για τα έργα αναβάθμισης που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στους Εμπορικούς Πεζόδρομους του Άργους που περιλαμβάνουν Αποχετευτικό -Στέγαστρα -Παγκάκια & διαμόρφωση χώρου μίλησε ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.
Από τις εργαζόμενες του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” ξεκίνησαν τα τεστ αντισωμάτων (rapid tests) έναντι του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2, του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Τον Υφυπουργό Εξωτερικών και βουλευτή Αρκαδίας Κωνσταντίνο Βλάση υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Άργους - Μυκηνών στους μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους για την σπουδαία κίνηση τους να προσφέρουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει απο διάφορες δράσεις στο Γ.Ν Άργους!
Μία πραγματικά αλλιώτικη Ανάσταση έζησαν οι κάτοικοι του Άργους, καθώς λόγω των εκτάκτων μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού, δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στην Αναστάσιμη ακολουθία και να λάβουν το Άγιο φως από τις εκκλησίες.
Το Πάσχα του 2018 ο Πέτρος Γαϊτάνος και ο  Δημήτρης Μπάσης έψαλλαν στην κεντρική πλατεία του Άργους. Δείτε ξανά το βίντεο της εκδήλωσης.
Σελίδα 1 από 36

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia