Αργολικα Νεα - Άργος

Δήμος Άργους - Μυκηνών

Ο Δήμαρχος  Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 12/12/2018 την τελετή θεμελίωσης του Εργοστασίου Ενδιάμεσης Διαχείρισης Απορριμμάτων στην θέση Γκριμάρια παρουσία Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων Νομικών Προσώπων και πολιτών.
Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Άργους Μυκηνών με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τον νυχτερινό αγώνα SANTA RUN ΑΡΓΟΣ, σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.
Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19.30 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άργους θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της δημοτικής κίνησης του Τάσσου Χειβιδόπουλου για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών.
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών κηρύσσει την έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, σας προσκαλεί, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην μαγική πλατεία του Άργους,  στο "Santa Argos Party" με την Έλενα Τσαγκρινού και τον Αναστάσιο Ράμμος.
Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 η 1η ΤΟΜΥ Άργους στο πλαίσιο της ανάπτυξης και υλοποίησης δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του πληθυσμού για την προαγωγή της υγείας και με πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποίησε δράση με ωφελούμενους…
Μία θεατρική παράσταση, σε διασκευή της Κάρμεν Ρουγγέρη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί, από το παιδιά του Κ.Δ.Α.Π της Νέας Κίου.
Δήμος Άργους Μυκηνών: Την Παρασκευή στις 7 Δεκέμβρη, στις 18:00 το απόγευμα  σας περιμένουμε στην #magikiplateia του Άργους για να ανάψουμε το δέντρο και να ξεκινήσουν επίσημα οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας. 
Ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στην εβδομαδιαία εκπομπή του σε "Επικοινωνία με τον Δήμαρχο" 30 Νοεμβρίου 2018, κατά την έναρξη της συνέντευξής του τόνισε πως "το κλίμα που δημιουργείται στην πατρίδα μας θα πρέπει να το προσέξουμε πολύ,…
Συνεδριάζει την 6η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρες: 14:00 και 14:30, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους - Μυκηνών και σας προσκαλεί να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο), σε ειδική…
Σελίδα 1 από 19

logofootermedia