Αργολικα Νεα - Άργος | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Αργολικα Νεα - Άργος

"Στο Δήμο έρχονται καθημερινά επαγγελματίες και κλαίνε για το μεγάλο "φέσι" που έφαγαν από την Αντιπεριφέρεια για τους Δρόμους Πολιτισμού" δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος σε σημερινή του συνέντευξη.
Xωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο, στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΑΜ συζητήθηκε και αποφασίστηκε η παράταση του προγράμματος για τον Δήμο Άργους Μυκηνών, χωρίς να υπάρχει δέσμευση για παράταση του συνόλου των συμβάσεων όπως ο νόμος ορίζει.
Κατόπιν της ολοκλήρωσης της έρευνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τους «Δρόμους Πολιτισμού» του κ. Χειβιδόπουλου και τα σοβαρότατα ευρήματα σχετικά με οφειλές, όπως ανακοίνωσε ο κ. Νίκας, 350.000 Ευρώ (!) σε επαγγελματίες του δήμου μας και του νομού μας, τα…
Σύμφωνα με το δικαίωμα που του δίνει ο νέος κανονισμός λειτουργίας των ΟΤΑ, ο Δημήτρης Καμπόσος όρισε δυο ακόμη αντιδημάρχους Άργους-Μυκηνών. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δούρο και τον Γιώργο Σαρρή.
O Δήμος Άργους Μυκηνών θέτει  ξανά σε λειτουργία το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης από αύριο Πέμπτη 19/12.
Δεν θα ισχύσει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο του Άργους της ημέρες των γιορτών
Το Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων σε ολόκληρο το  Δήμο Άργους Μυκηνών ανακοίνωσε η ΚΕΔΑΜ:
Δείτε παρακάτω σε βίντεο το μήνυμα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία:
Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 ο Δήμος Άργους Μυκηνών κηρύσσει την έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη μας.
Δεν θα μας φιμώσουν οι ψιθυριστές και επαγγελματίες χειροκροτητές του Δημάρχου.
Σελίδα 1 από 33

logofootermedia