Αργολικα Νεα - Άργος

Δήμος Άργους - Μυκηνών

Ανοιχτές θα παραμείνουν οι παρακάτω κλιματιζόμενες αίθουσες του ΚΑΠΗ Άργους και της Αίθουσας Τέχνης & Πολιτισμού Άργους
Η οικογένεια της Φιλιώς Πυργάκη, με αυτή την επιστολή, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κύριο Δημήτριο Καμπόσο και ολο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών,
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών προχώρησε στην αναβάθμιση των παιδικών σταθμών του μετά την ένταξή του σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ε.ΕΤ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Αυτοδιοίκησης) ύψους 230.000 ευρώ.
Με ανακοίνωσή της η παράταξη ''Δυνατή πόλη ξανά'' μιλά για τον άξονα Δερβενάκια - Μυκήνες και τα πολλά χρήματα που δαπανήθηκαν γι' αυτό, ο οποίος όπως αναφέρεται απομονώνει το Άργος.
Εκτροπή και ανατροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στον επαρχιακό δρόμο Άργους - Μύλων μετά την "Σπηλιά" .
Υψηλά πρόστιμα επιβάλλει ο Δήμος Άργους Μυκηνών για αφισοκόλληση στα όρια ευθύνης του.
Από φέτος το Δ.ΙΕΚ Άργους, όπως και τα υπόλοιπα Δ.ΙΕΚ της επικράτειας, παρέχει δυο διαδικασίες εισαγωγής στις ειδικότητες:
Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Βρεφονηπιακών και Παιδικών σταθμών με απόφαση Δημάρχου, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Άργους - Μυκηνών θα παραμείνουν κλειστοί λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας…
Στον Εισαγγελέα Ναυπλίου θα προσαχθούν από άνδρες της αστυνομίας το μεσημέρι της Τρίτης 22 Ιουνίου οι 5 Έλληνες κατοικοι Άργους που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό του αλλοδαπού το βράδυ της Δευτέρας στο Άργος.
Σελίδα 1 από 45

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia