Αργολικα Νεα - Άργος

Δήμος Άργους - Μυκηνών

Εκθέσεις Δοκιμών θαλασσινού Νερού στις Παραλίες ΚΥΒΕΡΙ, ΜΥΛΟΙ, ΝΕΑ ΚΙΟΣ, με ημ/νίες δειγματοληψίας 18/06/2020 και 27/07/2020.
Mε την αριθ. 249/20.07.2020 (ΑΔΑ:ΨΟ7Ν7Λ1-ΞΔΩ) απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων πέραν του εθνικού πλαισίου ωραρίου στην πόλη του Άργους.
Πυρκαγιά ξέσπασε στις 1:30 το μεσημέρι, σήμερα Πέμπτη 23 Ιουλίου στο Δήμο Άργους Μυκηνών.
Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στην Τρίπολη, σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου, η σύμβαση για τη συντήρηση – ασφαλτόστρωση τμημάτων της 19Α επαρχιακής οδού Μυκηνών – Τίρυνθας.
Δημήτρης Καμπόσος: Μπαίνει τέλος στο ¨καρκίνωμα¨ που τόσα χρόνια ήταν τροχοπέδη της ανάπτυξης του Δήμου Άργους Μυκηνών
Η απάντηση του κ. Χειβιδόπουλου: Για μια ακόμα φορά ο Δημήτρης Καμπόσος ξεχνάει ότι είναι Δήμαρχος τα τελευταία 10 χρόνια. Πάλι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι.
Σε ανακοίνωσή του η  Δημοτική αρχή του Δήμου  Άργους Μυκηνών αναφέρει: Ο Χειβιδοπουλος με την σημερινή του στάση απέδειξε ότι ένα πρόβλημα που δημιούργησε δεν επιθυμεί να δοθεί λύση. Στη συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα την υποβολή πρότασης για τα…
Λόγω των πρόσφατων ανησυχητικών κρουσμάτων Γαστρεντερίτιδας που έχει πλήξει σημαντικό πληθυσμιακό δείγμα της περιοχής Κουτσοποδίου, η υπεύθυνη για την υδροδότηση της Δ.Ε. Κουτσοποδίου, Δ.Ε.Υ.Α. Άργους – Μυκηνών, προέβη σε ενδελεχή έλεγχο.
Για το νέο, δωρεάν, δημοτικό πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης του Άργους που σε λίγες ημέρες θα δοθεί στους πολίτες, έκανε δηλώσεις ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος.
Ευτυχώς η άμεση επέμβαση για μια ακόμη φορά της δύναμης της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας Άργους απέτρεψε τα χειρότερα που θα μπορούσαν να συμβούν στο εμπορικό κέντρο του Άργους.
Σελίδα 1 από 37

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia