Αργολικα Νεα - Άργος

Δήμος Άργους - Μυκηνών

Κάλεσμα απευθύνει ο Δήμος Άργους - Μυκηνών προς όλους τους πολίτες σε παρέλαση που διοργανώνει με αυτοκίνητα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο Άργος,
Επιχείρηση της πυροσβεστικής του Άργους βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου για τον εντοπισμό και την μεταφορά ενός τραυματισμένου κυνηγού στην ορεινή Αργολίδα.
Εγκαινιάστηκε το απόγευμα σήμερα, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, το αρδευτικό έργο στο Φίχτι, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.
Επίσκεψη του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Μάνου Κόνσολα στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο
Πίστωση 650.000 ευρώ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ενέκρινε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με απόφαση του υφυπουργού Γιάννη Τσακίρη.
Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέλος σε αυτή την κατάσταση που υποβαθμίζει την εικόνα του δήμου, προσβάλει τον πολιτισμό και την ιστορία μας, ρυπαίνει το περιβάλλον και απειλεί ακόμα και τις ζωές συνανθρώπων μας, από όπου και αν προέρχεται δηλώνει ο…
Κατά τη συνεδρίαση του χθεσινού έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για την μεταφορά κλινικών του Νοσοκομείου του Άργους και την μετατροπή του σε μονάδα COVID-19, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος εισηγήθηκε το παρακάτω κείμενο το οποίο αποτελεί και ψήφισμα του…
Τελικά μετά από λίγο το ελικόπτερο προσγειώθηκε στην πανσιόν "Θαλασσινό αγέρι" και από αυτό κατέβηκε μεγαλοστέλεχος Ιταλικής εταιρείας.
Στην συνεδρίαση του δημοτικού  συμβουλίου  του Δήμου Άργους-Μυκηνών, που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, ορίστηκαν νέοι πρόεδροι και αντιπρόεδροι  των Διοικητικών Συμβουλίων, των  Νομικών προσώπων του Δήμου. 
Σελίδα 1 από 40

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia