ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑστυνομικοί Αργολίδας: "Το επάγγελμά μας είναι επικίνδυνο - Φτάνει πια ως εδώ"...

Αστυνομικοί Αργολίδας: “Το επάγγελμά μας είναι επικίνδυνο – Φτάνει πια ως εδώ” (vid)

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, στο Ναύπλιο οι αστυνομικοί της Αργολίδας.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας έγινε στις 2 το μεσημέρι, έξω απ’ το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας στο Ναύπλιο, ενώ σε αυτή έλαβε μέρος και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας.

Η διαμαρτυρία έχει να κάνει με την αθλητική και την οπαδική βία, ενώ παραστάσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σ’ όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας.

Ο Σύλλογος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας ανέφερε σε ανακοίνωση του:

“Την 18/8/2023 η Ένωση μας εξέδωσε έγγραφο διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα κατά της ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ που πάρθηκαν από την Κυβέρνηση.

Μετά από λίγους μήνες είμαστε πάλι θεατές και νιώθουμε ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ μπροστά σε μια απόπειρα ανθρωποκτονίας από καθέξη παραβατικά άτομα που φορούν τον μανδύα του φιλάθλου εναντίον ενός ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ενός ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Αλήθεια, εκείνα τα μέτρα που με θέρμη τα υποστηρίξατε, δεν απέδωσαν;;;;;;

Κύριοι, σας κρούσαμε τον κώδωνα και σας προειδοποιήσαμε ότι μετατρέπετε τους Αστυνομικούς σε κινούμενους στόχους συμμοριών που δρουν με την ανοχή σας…

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…. ΕΩΣ ΕΔΩ….

Πόσο αίμα θέλετε για να καταλάβετε ότι το επάγγελμα μας είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ;;;;

Ήρθε η ώρα να θωρακίσετε τον θεσμό της Αστυνομίας, να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, αυτή είναι ώρα ευθύνης, απέναντι στο συνάδελφο μας αλλά και απέναντι στους ίδιους μας τους εαυτούς….

Το οφείλουμε στο συνάδελφο μας, σε εμάς τους ίδιους αλλά και στις οικογένειες μας.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ…

Η Ένωση μας δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλάι του βαριά τραυματισμένου συναδέλφου μας με όλες τις δυνάμεις της. Ήδη τα μέλη μας έχουν σπεύσει να δώσουν αίμα και το ενδιαφέρον τους είναι έμπρακτο και αισθανόμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό…

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και ο συνάδελφος μας να επιστρέψει γρήγορα κοντά στην οικογένεια του..

Γνωρίζουμε ότι επρόκειτο για ένα ΜΑΧΗΤΗ και θα κερδίσει και αυτή την ΜΑΧΗ..

Τέλος ανακοινώνετε ότι η Ένωση μας, θα χορηγήσει στους συναδέλφους που μετέχουν στη Διμοιρία Υποστήριξης Αργολίδας δύο τουρνικέ με την ευχή να μη χρειαστούν ποτέ και πάντα να επιστρέφουν γεροί στις οικογένειες τους.”

Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Ανδρέας Μπάρλας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας Μιχάλης Μαντάς:

Μετάβαση στο περιεχόμενο