Ο διαιτητής της Super League Β. Μανούχος στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Αργολίδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 22 μαθητές και οι 2 δάσκαλοι του Δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου συμμετείχαν την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στην 8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με σύνθημα «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά».

Μια έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές. Ο διαιτητής SuperLeague Β. Μανούχος, συνοδευόμενος από τον επίσης διαιτητή του συνδέσμου Αργολίδας Ν. Μαυροκορδόπουλο, εμφανίστηκαν για να τους μυήσουν στα μυστικά του αθλητισμού.

Οι μικροί μαθητές τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και πολλές ερωτήσεις για το άθλημα του ποδοσφαίρου και τη δουλειά ενός διαιτητή. Στη συνέχεια, οι διαιτητές έγιναν «ένα» με τα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους. Όταν ο κ. Μανούχος σφύριξε τη λήξη του ματς, τους έκανε δώρο μια μπάλα ποδοσφαίρου ως ενθύμιο ενώ και οι μικροί ανταπέδωσαν το δώρο με ένα «βαρύτιμο» τρόπαιο φτιαγμένο από τα χεράκια τους.!

manouxos argolida

Ο Προϊστάμενος του σχολείου Ν. Γαλάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του τους δύο εξαιρετικούς ανθρώπους και διαιτητές για την τιμή που έκαναν να επισκεφτούν το σχολείο και τη χαρά που έδωσαν στα παιδιά.

dieuthintis argolida

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

Η Μεγάλη Δευτέρα

Η Μεγάλη Δευτέρα σηματοδοτεί την αρχή της Εβδομάδας των...

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από παλαιότερους εορτασμούς του Πάσχα παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην πόλη της Τρίπολης. Για το λόγο αυτό, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον Καλλιτέχνη κ. Νίκο Φλώρο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου. Την έκθεση επιμελείται ο κ. Φλώρος, για τον οποίο ο Δήμαρχος

Παναρκαδικός: Δωρεάν λεωφορείο στους φιλάθλους για τον αγώνα στην Πάτρα

Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνεται ότι για...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο