Συνελήφθησαν δώδεκα άτομα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού στην Αργολίδα

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων παιγνιόχαρτα (τράπουλες), μάρκες και χρήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων παιγνιόχαρτα (τράπουλες), μάρκες και χρήματα.

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, προχθές (1.11.2020) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, έντεκα (11) ημεδαποί, ηλικίας από 32 έως 72 ετών, αντίστοιχα καθώς και ένας (1) 60χρονος αλλοδαπός.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, προχθές (1.11.2020) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι από τους συλληφθέντες, ο 49χρονος, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει στα υπόλοιπα δέκα (10) άτομα, τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια», στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος, ενώ ο 32χρονος βρισκόταν εξωτερικά του καταστήματος και συνέδραμε στη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου, ενημερώνοντας τους με ειδική ασύρματη ηλεκτρονική συσκευή σε περίπτωση ελέγχου.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, παιγνιόχαρτα (τράπουλες), -299- μάρκες, -3- ζεύγη κύβων-ζάρια, ηλεκτρονική ασύρματη συσκευή και το χρηματικό ποσό των -11.350- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών,

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»