Καθαρισμός του βυθού Κιβερίου από την ομάδα “We Dive We Clean”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ομάδα εθελοντών δυτών “We Dive We Clean” στα πλαίσια του προγράμματος για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος που υλοποιεί εδώ και 6 χρόνια σε διάφορα μέρη της Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Μυκηνών θα καταδυθεί στο Κιβέρι στις 12.05.2019 ώρα 11:00 με στόχο τον καθαρισμό του βυθού.

Στην εκδήλωση με την ονομασία «Project KIVERI» κλιμάκιο εθελοντών δυτών ύστερα από πολυετή δραστηριότητα στους τομείς έρευνας & ανέλκυσης με 153 δράσεις Υποβρυχίων καθαρισμών και έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία/τεχνογνωσία από την περισυλλογή 55 και πλέον τόνων στερεών απορριμμάτων σε ανάλογα εγχειρήματα σε Σέριφο – Αίγινα – Μέθανα – Αγκίστρι – Πάρος – Νέα Πέραμο – Ελευσίνα – Πάχη – Γύθειο – Αίγιο – Ζάκυνθο – Ανάβυσσο – Ελαφόνησο – Κρήτη – Πάτρα – Διακοπτό – Βραχάτι – Σίφνο – Αμοργό – Πύλο – Αντίκυρα – Μικρολίμανο – Άσσο – Κιάτο – Τολό – Ναύπλιο – Κόρινθο – Ύδρα – Βάρκιζα – Άγιοι Θεόδωροι – Λουτράκι, θα επιδιώξει με την χρήση κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού να απομακρύνει από τον βυθό όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο στερεών απορριμμάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

Η Μεγάλη Δευτέρα

Η Μεγάλη Δευτέρα σηματοδοτεί την αρχή της Εβδομάδας των...

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος μας η Τρίπολη να γίνει κέντρο του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Φωτογραφίας»

Έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από παλαιότερους εορτασμούς του Πάσχα παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην πόλη της Τρίπολης. Για το λόγο αυτό, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον Καλλιτέχνη κ. Νίκο Φλώρο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου. Την έκθεση επιμελείται ο κ. Φλώρος, για τον οποίο ο Δήμαρχος

Παναρκαδικός: Δωρεάν λεωφορείο στους φιλάθλους για τον αγώνα στην Πάτρα

Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνεται ότι για...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο