Σάββατο, 14 Ιουνίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Mεγάλη συμμετοχή στον εθελοντικό καθαρισμό στο Τημένιο (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιβαλλοντική δράση στα πλαίσια του προγράμματος Lets do it igreece πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στην παραλία Τημενίου στη Νέα Κίο του Δήμου Αργους Μυκηνών  στην Αργολίδα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/SQtZM1cMrls” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Εθελοντές σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Μυκηνών, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αργολίδας Auto Vision, σχολεία, αθλητικές ομάδες, φορείς και σωματεία καθάρισαν την παραλία Τημενίου στη Νέα Κίο Αργολίδος.

Στόχος να δείξουν στα παιδιά πόσο μεγάλη σημασία έχει να διατηρούμε την καλή εικόνα της περιοχής στην οποία μένουμε, δείχνοντας έτσι την αγάπη μας για αυτήν τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αργους Μυκηνών Παναγιώτης Σκούφης, ενώ στη δράση συμμετείχαν ο  δημοτικός σύμβουλος Δήμου Άργους Μυκηνών Νίκος Δελής και Ντέπυ Δαμασκηνού Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Το 2012, μια παρέα φίλων οραματίστηκε να ενώσει ολόκληρη τη χώρα με ένα φιλόδοξο όραμα για το περιβάλλον. Στο πέρασμα των τελευταίων 5 χρόνων, χιλιάδες εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε ένα ετήσιο ραντεβού με το σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος στο επίκεντρο.

Κάπως έτσι γεννήθηκε η εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece, που φέτος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Στόχος, οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούμε σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας 1.500 σημεία μέσα σε 1 μέρα! και να διαδώσουμε το μήνυμα εθελοντισμού και της συνεργασίας στην ελληνική κοινωνία, θεωρώντας πως μπορούμε να δημιουργήσουμε δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ όλων των πολιτών.

gr
argolikeseidhseis.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημοπρατείται το νέο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κρανίδι – Έργο 1,7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται ένα σημαντικό έργο για τον αθλητισμό και την καθημερινότητα των πολιτών της Ερμιονίδας, αίτημα ετών για την τοπική κοινωνία, καθώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στη δημοπράτηση του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στον Δήμο Ερμιονίδας, της ΠΕ Αργολίδας. Η Περιφερειακή Επιτροπή, υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου, ενέκρινε τη διακήρυξη της

Εγκαίνια του νέου Νηπιαγωγείου Παραλίου Άστρους

Η τελετή των εγκαινίων του νέου Νηπιαγωγείου Παραλίου Άστρους...

Το ΣΔΟΕ ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ και ενισχύει τους φορολογικούς ελέγχους

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αναβαθμίζεται και ενσωματώνεται στην...

Ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση στην Επαρχιακή Οδό Αγία Ελεούσα – Λευκάκια από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαγράμμισης στο οδόστρωμα της Επαρχιακής Οδού Νο 5, στο τμήμα από την Αγία Ελεούσα προς τα Λευκάκια, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ναυπλιέων, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η παρέμβαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ενεργειών για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την αναβάθμιση των υποδομών του οδικού δικτύου της

ΔΗΜΟΦΙΛΗ