Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Επιδαύρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Επιδαύρου σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ.75 τουΝ.3852/10, που θα γίνει στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 15-6-2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Εισήγηση τροποποίησης προϋπολογισμού (11η)
2. Έγκριση σύναψης Σύμβασης με οικονομικό φορέα για “ Μίσθωση οχήματος για την μεταφορά των απορριμμάτων από το σταθμό μεταφόρτωσης Λυγουριού στο σταθμό μεταφόρτωσης Ν.Κίου” σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ.61 του Ν.3979/2011.
3. Έγκριση σύναψης Σύμβασης με οικονομικό φορέα για “Αποκομιδή στερεών αποβλήτων – απορριμμάτων της Δημοτικής Ενότητας Επιδαύρου”.
4. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο “ Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας στα όρια του Δήμου Επιδαύρου” του Προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.
Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.
Αναστάσιος Κ. Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο