ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔήμος Άργους - ΜυκηνώνΤο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους υλοποίησε τη δράση κινητικότητας Erasmus+

Το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους υλοποίησε τη δράση κινητικότητας Erasmus+

Το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους (Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. Άργους) υλοποίησε με επιτυχία το δράση κινητικότητας Erasmus+ «Κινητικότητα εκπαιδευτικών και μαθητών για αναβάθμιση της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης: Μαθητεία, Δυικό Σύστημα και Οικονομία Διοίκηση» με κωδ. Έργου 2021-1-EL01-KA122-VET-000030852 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Από τις 07-03-2023 έως και τις 21-03-2023 δέκα-τέσσερις (14) μαθητές του Τομέα Οικονομίας Διοίκησης της Β’ και Γ’ τάξης του σχολείου, με συνοδούς εκπαιδευτικούς τον κύριο Μαντζούνη Βασίλειο, κλ. ΠΕ80, κύριο Γλεντζέ Ιωάννη και την κυρία Αγγελοπούλου Όλγα, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν σχολές Οικονομίας- Διοίκησης, ξενοδοχειακές μονάδες, λογιστήρια και εταιρείες και να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, όπως μουσεία και κάστρα, με στόχο τη γνωριμία των μαθητών με την τοπική κουλτούρα και παράδοση.

Ευχαριστίες από το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους:
“Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Ιωάννη Παπαϊωάννου Διευθυντή της Athena Study and Training SRL και όλο το προσωπικό της εταιρείας, για την υποστήριξη και καθοδήγηση που μας προσέφεραν ώστε να προσαρμοστούμε έγκαιρα και αποτελεσματικά στο νέο περιβάλλον.
Τέλος, ευχαριστούμε την Παιδαγωγική Ομάδα Υλοποίησης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της σχολικής μας μονάδας για την οργανωτική υποστήριξη αναφορικά με τη διοργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος και τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους κ. Νίκο Τσιπιανίτη για την αμέριστη στήριξη στις πρωτοβουλίες υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων”.

Μετάβαση στο περιεχόμενο