Αυτοψία στον ΧΑΔΑ του Δήμου Αργους – Μυκηνών έκανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοψία στον ΧΑΔΑ του Δήμου Άργους-Μυκηνών στα Γκριμάρια έκανε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από τον Τ. Χειβιδόπουλο, Ν.Νικολάκου , τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες ,περιφερειακούς συμβούλους και υπαλλήλους της Περιφέρειας.

 
 
 
 

Εκεί τους περίμενε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δ. Καμπόσος με τους Αντιδημάρχους . Υπήρχε ένταση καθ΄όλη την διάρκεια της αυτοψίας μεταξύ του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου η οποία όμως φάνηκε να καταλαγιάζει προς το τέλος της, η οποία κράτησε από τις 2 μ.μ. μέχρι τις 3:30.
 
 Είναι γεγονός πως οι δυο άντρες έχουν στηρίξει ο ένας τον άλλον και στις προεκλογικές περιόδους και στην διάρκεια της θητείας τους στην τοπική αυτοδιοίκηση κάτι που καθιστά δύσκολη την οριστική ρίξει τους. Αυτό φάνηκε ούτως ή άλλως στις δηλώσεις τους  .που ουσιαστικά συμφώνησαν πως η χωματερή είναι όνειδος και δεν περιποιεί  τιμή για κανέναν η ύπαρξη της και βέβαια πρόκειται  περί ανθυγιεινής βόμβας. Όπως δήλωσαν η αγωνία τους έχει να κάνει με την σωστή και άμεση λύση του θέματος αφού ο βασικός τους στόχος είναι η καλύτερη ζωή των πολιτών. Ο Πέτρος Τατούλης για μια ακόμη φορά επιτέθηκε στην κυβέρνηση και ειδικότερα στον κ.Τσιρώνη καθώς και στην συνεργάτη του Δ.Λυμπεροπούλου, βέβαια δεν ξέχασε ούτε και τη Ν.Δ. επαναλαμβάνοντας όσα είχε πει στην χθεσινή συνέντευξη τύπου. Αν λοιπόν τελικά η Περιφέρεια εγκρίνει το εξ αναβολής θέμα πιθανότατα μιλάμε για μια σχέση που χάλασε για μια χωματερή και επίσης η επανασύνδεση έγινε στον τόπο του εγκλήματος και βέβαια μιλάμε για την σχέση μεταξύ του Δ.Καμπόσου και Π.Τατούλη.
 
 
argolikeseidhseis.gr
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο