Άρθρο του κ. Δημήτρη Παπανδριανού – Κεραμίδα υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου  Άργους – Μυκηνών #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ 

Ακολουθεί το άρθρο του κ. Δημήτρη Παπανδριανού - Κεραμίδα υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου  Άργους - Μυκηνών,  #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ  του Τάσσου Χειβιδόπουλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθεί το άρθρο του κ. Δημήτρη Παπανδριανού – Κεραμίδα υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου  Άργους – Μυκηνών,  #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ  του Τάσσου Χειβιδόπουλου.

Δημήτρης Παπανδριανός – Κεραμίδας

«Με οδηγό την ελπίδα, ότι η ενεργός συμμετοχή και ο αγώνας για τα κοινά δεν είναι μάταιος και τη διάθεση να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ, στο πλευρό του Τάσσου Χειβιδόπουλου.

Είμαι υποψήφιος σε ένα ανεξάρτητο συνδυασμό, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις από εξωθεσμικούς παράγοντες και οικονομικά συμφέροντα.

Με τον Τάσσο έχουμε διαφορετική πολιτική αφετηρία, αλλά αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα και πιο δυνατά από τα ελάχιστα που μας χωρίζουν. Η αγάπη για τον τόπο σου και η διάθεση για προσφορά είναι στοιχεία που ξεπερνούν τις κομματικές αναφορές και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Μας ενώνει η πίστη και ο αγώνας για μια κοινωνία της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Το όραμα για μια πόλη ζωντανή, ανθρώπινη και φιλική για εμάς και τα παιδιά μας. ‘Έναν Δήμο που να διοικείται με διαφάνεια, πρόγραμμα, οργάνωση, αλλά κυρίως με σεμνότητα και ήθος.

Συντάσσομαι με τον Τάσσο, γιατί στο Δήμο μας χρειαζόμαστε αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά κυρίως σε νοοτροπία και ύφος διακυβέρνησης. Η πολύχρονη παραμονή σε θέσεις ευθύνης των ίδιων προσώπων δημιουργεί αίσθημα “ιδιοκτησίας” και ενισχύει “καθεστωτικές αντιλήψεις”, που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο τόπο.

Ακραίες τοποθετήσεις, εγωκεντρικές αντιλήψεις και αλαζονικές συμπεριφορές δεν μπορούν να αποτελούν καθημερινές εκφράσεις της πολιτικής ζωής του τόπου.

Συμπορεύομαι με τον Τάσσο γιατί συμφωνούμε ότι τα έργα σε ένα δήμο πρέπει να αναδεικνύονται για την πληρότητα και την αξία τους από τους ίδιους τους δημότες και όχι από πολυτελή φυλλάδια και φλύαρα τηλεοπτικά διαγγέλματα.

Έργα ουσίας και όχι βιτρίνας, που πρέπει να γίνονται σε όλο το Δήμο και όχι μόνο στο κέντρο της πόλης, δίνοντας πραγματική πνοή και ουσιαστική ανάπτυξη. Έργα και παρεμβάσεις, που θα απολαμβάνουν και θα χαίρονται οι δημότες, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής τους.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών φέρει δύο πολύ βαριά ονόματα: του Άργους, της αρχαιότερης πόλης της Ευρώπης και των Μυκηνών, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του ελληνικού πολιτισμού. Είναι περίπου αδιανόητο για τον κοινό νου αυτό που μας χάρισε απλόχερα η ιστορία, να μένει αναξιοποίητο, στερώντας από το δήμο τεράστια οφέλη.

Για τα παραπάνω, αλλά και για πολύ περισσότερα που θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε στο άμεσο μέλλον, συντάσσομαι στο πλευρό του Τάσσου Χειβιδόπουλου, ενός ανθρώπου με όραμα, μεγάλη εμπειρία και γνώση στην αυτοδιοίκηση, που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών.

papandrianos afisa

Με τον Τάσσο, γιατί πιστεύουμε ότι ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ανήκει σε ΟΛΟΥΣ και όχι σε λίγους και εκλεκτούς!»

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Λυγουριού Δήμαινα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην τελική τους φάση βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Νο 13, στο τμήμα Λυγουριό – Δήμαινα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Οι βασικές εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος ολοκληρώνονται, ενώ απομένει η εφαρμογή της οριζόντιας και της κατακόρυφης σήμανσης

Πως αμείβεται η εορτή της 28ης Οκτωβρίου

Η ΓΣΕΕ ενημερώνει ότι οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν την 28η Οκτωβρίου, υποχρεωτική αργία, δικαιούνται προσαύξηση 75%, ενώ η αμοιβή όσων δεν εργαστούν εξαρτάται από το σύστημα και τον τρόπο πληρωμής τους.

Η 21η Γιορτή Κάστανου 2026 έρχεται στην Άρνα – Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, παράδοση και διασκέδαση – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Η 21η Γιορτή Κάστανου θα πραγματοποιηθεί στην Άρνα του Δήμου Σπάρτης από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου 2026, με υπαίθρια αγορά, μουσικές εκδηλώσεις, χορούς και παραδοσιακό γλέντι.

Το Παράλιο Άστρος υποδέχεται το 16ο Catamarans Cup – Συνάντηση ιστιοπλοΐας και φιλοξενίας στη Βόρεια Κυνουρία

Το Γραφείο Δημάρχου Άστρους Κυνουρίας παραθέτει τα στοιχεία επικοινωνίας του, μεταξύ των οποίων τηλέφωνα, ηλεκτρονική διεύθυνση και τον ιστότοπο του Δήμου.