Δημήτρης Καμπόσος: “Τα έργα μας μιλούν”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα έργα της Δημοτικής Αρχής Άργους – Μυκηνών όπως αυτά ξεδιπλώνονται μέσα από τα video που ακολουθούν. Ξεκινήσαμε μαζί την Αλλαγή Πορείας, μια πορεία δύσκολη απέναντι σε ένα μεγάλο όραμα που έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται πράξη, τονίζει ο Δημήτρης Καμπόσος.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/s1v-ZcyOTuw” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

“Μαζί υλοποιήσαμε μία σειρά δράσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη του δήμου μας.

Με την ολοκλήρωση ενός από τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα που πραγματοποιήθηκαν ποτέ  στην ιστορία του Δήμου, αυτό της Ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου του Άργους αποδείξαμε ως παράταξη  πως μπορούμε να ξεπεράσουμε εμπόδια και να οδηγήσουμε τον τόπο στην πρόοδο και την ευημερία!

Το μεγαλύτερο στοίχημα κερδήθηκε! Αλλάξαμε! Όμως δεν σταματάμε  εκεί

Χωρίς δάνεια ενοποιήσαμε διοικητικά και λειτουργικά 8 πρώην ΟΤΑ σε έναν

Νοικοκυρέψαμε την λειτουργία των οικονομικών του Δήμου

Μειώσαμε τα χρέη της ΔΕΥΑΑΡΜ κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ

Αλλάξαμε την πορεία του αγωγού φυσικού αερίου που έκοβε τον αργειακό κάμπο στη μέση και έπληττε ανεπανόρθωτα τις περιουσίες των αγροτών.

Παραδώσαμε  2 νέα υπερσύγχρονα σχολεία, την Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος  που έγινε κέντρο πολιτισμού, ολοκληρώσαμε την Επέκταση Σχεδίου Πόλεως Νοτίου Τμήματος  μια ακόμα προεκλογική μας δέσμευση που έγινε πράξη. Παραδώσαμε αθλητικές εγκαταστάσεις, στηρίξαμε την κοινωνική πολιτική σε κάθε βαθμίδα της.

Κατασκευάζουμε κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο και εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων.

Επιλύουμε θέματα που χρόνιζαν και υποβάθμιζαν την ζωή των πολιτών και κρατούσαν δέσμιο τον Δήμο σε πεπαλαιωμένες αντιλήψεις!

Εμείς μαζί…. συνεχίζουμε δυναμικά την Αλλαγή Πορείας κάνοντας την Ανάπτυξη”.

Τα έργα μας αποσιωπούν  τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό!

Τα έργα μας απαντούν στους μηδενιστές!

Τα έργα μας μιλούν!

Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Γ (οδός Ψαρών) για την έναρξη των εργασιών του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»

Σε συνέχεια της 100/2024 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, προγραμματίστηκε από τον Ανάδοχο του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» η έναρξη των εργασιών στην περιοχή Γ, δηλαδή στην οδό Ψαρών. Οι εργασίες θα εκκινήσουν την Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 από το βόρειο τμήμα της οδού Ψαρών, δηλαδή μεταξύ των οδών Ξενοφώντος και

Συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ακαδημία Αθηνών για τη δημιουργία Παρατηρητηρίου Κλιματικής Αλλαγής

Προς υλοποίηση προχωρά το έργο της δημιουργίας του Παρατηρητηρίου Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, έπειτα και από τις τελικές λεπτομέρειες που συζητήθηκαν στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Ακαδημαϊκό Καθηγητή, Χρήστο Ζερεφό. «Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και ο τρόπος αντιμετώπισης των φαινομένων αποτελούν προτεραιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και όπως έχουμε προαναγγείλει προχωράμε στη

Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής αποχετευτικών έργων – λυμάτων στον Σαρωνικό (Αλμυρή – Λουτρά Ωραίας Ελένης – Γαλατάκι – Ίσθμια)

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκου Ταγαρά, των Δημάρχων Κορινθίων κ. Νίκου Σταυρέλη, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργου Γκιώνη, του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΝ κ. Μανώλη Γραφάκου και του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ κ. Μιχάλη Χατζή, υπεγράφησαν σήμερα τρείς συμβάσεις(Αποχετευτικό δίκτυο ακαθάρτων των

Υποβλήθηκε στο «ΕΣΠΑ 2021 2027» το έργο για τη Β’ Φάση της Αντιπλημμυρικής Προστασίας Λουτρακίου

Χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για “ Απένταξη της Β’ Φάσης του Έργου Αντιπλημμυρικής Προστασίας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ” αλλά και σε όσους έσπευσαν να τα αναπαράξουν, απλώς διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και αποπροσανατολίζουν τους δημότες. Τους υπενθυμίζουμε – για να μην μπερδεύονται-, ότι το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε στο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο