Δήμος Άργους – Μυκηνών: Καμία εμπλοκή του Δημάρχου στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Αναληθές το δημοσίευμα, προσπαθεί να πλήξει τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο. Δεν γνωρίζουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί” τονίζεται σε ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, περί παρέμβασης του Δημάρχου Άργους Μυκηνών στην συμμετοχή Μαλτέζου, Κολεβέντη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Δεν γνωρίζουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί η τοπική εφημερίδα «Δημοσιογράφος» και προσπαθεί με αναληθή δημοσιεύματα, να πλήξει τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο.

Μετά από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, που αναφέρεται στην εμπλοκή του δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου στην διαμόρφωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αργολίδα, αναγκαζόμαστε να διαψεύσουμε το συγκεκριμένο άρθρο.
Ξεκαθαρίζουμε ότι, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ εμπλοκή του Δημάρχου στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ!
Ο Δήμαρχος διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον κ. Γιάννη Μαλτέζο καθώς και με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Φώτη Κολεβέντη και οι κακοήθειες αυτές, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να βλάψουν την μεταξύ τους σχέση. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών έχει πολλάκις αποδείξει πως, μόνο του μέλημα είναι η πρόοδος του Δήμου και η λύση των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες. Γι αυτό και τον στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κωνσταντινόπουλος: Τον κ. Μητσοτάκη τον τιμώρησε ο κόσμος (vid)

Βασικά σημεία της συνέντευξής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον τηλεοπτικό...

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα στα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα στα ΕΠΑΛ

Σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν...

Ξεκινούν οι αιτήσεις στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 17:00, ξεκινά η...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο