Πελοπόννησος, Greece

Τραγωδία στη Γκάτζια Αργολίδας – Καταπλακώθηκε χειριστής χωματουργικού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγωδία σημειώθηκε σε ορεινή δύσβατη περιοχή στο χωριό Γκάτζια του Δήμου Επιδαύρου, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου όταν χωματουργικό ερπυστριοφόρο μηχάνημα καταπλάκωσε τον χειριστή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 66χρονος χειριστής του χωματουργικού μηχανήματος πραγματοποιούσε εργασίες σε ελαιώνα του σε πλαγιά λόφου και όπως όλα δείχνουν το βαρύ όχημα ανετράπη με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει χάνοντας την ζωή του.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η πυροσβεστική και η αστυνομία ώστε να οργανωθεί επιχείρηση ανάσυρσης του άτυχου χειριστή, ενώ το χωρίο έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς το θύμα ήταν πολύ γνωστός στην περιοχή.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θλίψη στη Λακωνία για την απώλεια του Παναγιώτη Σοϊλή

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας εκφράζει την...

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης Αποκριάτικος Χορός

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης - Αποκριάτικος Χορός, εμπνευσμένος από τον αγαπημένο κόσμο της The Addams Family

Χειροπέδες σε 28χρονο για πλαστές πινακίδες στους Γαργαλιάνους

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 09.00 ώρα της...

Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά και επιθέσεις στη Μεσσηνία

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 09.00 ώρα της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ