ΑΡΓΟΛΙΔΑΔήμος Επιδαύρου

Δήμος Επιδαύρου

00:02:41

Τάσος Χρόνης: Θα πρέπει οι μικροί Δήμοι να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στα χρηματοδοτικά προγράμματα

Για τα θέματα των απορριμμάτων και των Δ.Ε.Υ.Α. που θα απασχολήσουν τους Δήμους κι...

Eκδήλωση για την «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία» στον Δήμο Επιδαύρου

Στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία», μια ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο στο Λυγουρίο που διοργάνωσε ο Δήμος Επιδαύρου με θέμα: «Καλύτερη υγεία στην τρίτη και τέταρτη ηλικία για την πρόληψη της ».

Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού στο Λυγουριό Αργολίδας

Σοβαρός τραυματισμός ενός ηλικιωμένου κυνηγού σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου σε ορεινή περιοχή του Δήμου Επιδαύρου στο Λυγουριό Αργολίδας.

Ροή Ειδήσεων

Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027 | Δημήτρης Πτωχός: «Με συνέπεια και υπευθυνότητα ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρειά μας»

«Η στρατηγική μας συνάδει με τις Ενωσιακές και Εθνικές πολιτικές, ενώ παράλληλα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαίτερες αναπτυξιακές ανάγκες της Περιφέρειάς μας, τις οποίες θέτουμε ως προτεραιότητα. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την Πελοπόννησο στην πορεία σύγκλισης με τις πιο ανεπτυγμένες περιφέρειες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε στην εισήγησή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης

Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή στη Σπάρτη

H Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Πράσινο Ταμείο συνδιοργανώνουν το Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή, στο πλαίσιο του στρατηγικού έργου LIFE-IP AdaptInGR. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης 26-28 Ιουνίου στην Αίθουσα Συσκέψεων Διοικητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη. Το Σεμινάριο δομείται σε τέσσερις επιμέρους ενότητες, όπως φαίνεται και στο Πρόγραμμα που

Παραμένει στον Παναθηναικό ο Κώτσιρας έως το καλοκαίρι του 2026

Ανακοινώθηκε η παραμονή του 32χρονου Αρκά δεξιού μπακ στον...

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στην Αρχαία Επίδαυρο στην Παραλία Βαγιωνιά

Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, που παρουσίασαν αυτό τον χειμώνα περιοδεύοντας σε διάφορους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα.

Δήμος Επιδαύρου | Εκδηλώσεις Μνήμης για τον Ευάγγελο Τσάκωνα

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Ευάγγελο Τσάκωνα. 

Η Επίδαυρος επιθυμεί να εξετάσει εναλλακτικούς τρόπους βιώσιμης ανάπτυξης, με βάση τα ιδιαίτερα πολιτισμικά και γεωγραφικά χαρακτηριστικά της

Η Επίδαυρος επιθυμεί να εξετάσει εναλλακτικούς τρόπους βιώσιμης ανάπτυξης, με βάση τα ιδιαίτερα πολιτισμικά και γεωγραφικά χαρακτηριστικά της. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, ο δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, έχει εντατικοποιήσει την ερευνητική συνεργασία με διεθνείς εμπειρογνώμονες, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεχούς επιστημονικής παρακολούθησης και παροχής συμβουλών.

Αγροτουρισμός Επιδαύρου 2023 – Επίδαυρος Βίωμα

Η ιστορική πια Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου μετρά ήδη 25 χρόνια ζωής και προσφοράς στον τόπο. Από φέτος η έκθεση αναβαθμίζεται και επαναπροσδιορίζει την ταυτότητά της. Ως «Επίδαυρος Βίωμα» πλέον, στοχεύει να προσφέρει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες προς τους επισκέπτες, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν, να ανακαλύψουν, να γευτούν, να μάθουν, να ψυχαγωγηθούν, να γνωρίσουν τους ανθρώπους του τόπου, και τελικά να βιώσουν μια αυθεντική εμπειρία στην Επιδαύρια γη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο