Σημαντική διάκριση για τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο, βραβεύτηκε από την UNESCO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρης Καμπόσος βραβεύτηκε από την UNESCO για την προσφορά του στην οικογένεια, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, βραβεύτηκε από την UNESCO ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος.

Ο πρόεδρος του ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης απένειμε το βραβείο στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών μετά την παραλαβή του βραβείου του, φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία της ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ειδικά σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς, και στην ευεργετική δράση του εθελοντισμού στην κοινωνία μας. Η τιμητική διάκριση αυτή για τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσο είναι άλλη μια επιβεβαίωση για την ανοδική πορεία του Δήμου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024  https://www.youtube.com/live/pkn-lFx8L9g

Πήρε 10 με τόνο!!! το 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών του Α.Π.Σ. «Αετοί Γορτυνίας» με 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα!!!

220 αθλητές σωματείων από όλη την Ελλάδα καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες θεατές στο 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» υπό την αιγίδα και την χρηματοδότηση του Δήμου Γορτυνίας, στο ανακαινισμένο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», το Σάββατο 22 Ιουνίου.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας

23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Σας περιμένουμε στο Αρχαίο λιμάνι Κεχρεών να τρέξετε ή να περπατήσετε την διαδρομή που έκανε ο Απόστολος Παύλος μέχρι την Αρχαία Κόρινθο. Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων. Αιτήσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο. https://runningnews.gr/mitem.php?id=60968 The post 23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 appeared first on .

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 22/06/2024 Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο