Εργολάβος στο Άργος πετούσε απορρίμματα σε ανενεργή χωματερή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου (27/04), στην ανενεργή χωματερή του Δήμου Άργους-Μυκηνών, με έναν εργολάβο να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο αυτοφώρω από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο εργολάβος συμφωνία με πληροφορίες επέλεξε τον συγκεκριμένο χώρο, άγνωστο μέχρι στιγμής με ποιανού εντολή ή παρότρυνση παρ ότι κλειστός και ανενεργός!

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος κατέθεσε μήνυση και από τον χώρο της χωματερής έστειλε αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμά για τον όποιο μελλοντικά πιθανό εργολάβο ή οποιονδήποτε που θα επιχειρήσει κάτι ανάλογο!

“Τέτοιες ενέργειες δεν επιτρέπονται από κανέναν και σε κανέναν! Ο χώρος είναι ανενεργός και οφείλουν όλοι να το σέβονται. Ως δήμος προωθούμε την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε και το ΚΔΑΥ.

Κανείς δεν θα σταθεί ανάχωμα σε αυτήν την προσπάθεια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παρανομεί εις βάρος του Δήμου Άργους Μυκηνών” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαλτέζος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης (26/6/2024)

Την Τετάρτη (26/6/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (26/6/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 26η Ιουνίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

«Αετοί Γορτυνίας»: Επιτυχημένη εκδήλωση για την δωρεά μυελού των οστών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αετοί Γορτυνίας» η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προαγωγή της δωρεάς μυελού των οστών, στο πλαίσιο του 10ου Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών, το Σάββατο 22 Ιουνίου, στο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ». Η σημαντική πρωτοβουλία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3), μεταξύ άλλων, για τη Μεσσηνία. Οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο