Δήμος Β.Κυνουρίας | Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων Αγίου Πέτρου»

Υπεγράφη την Τρίτη 4 Ιουλίου, η σύμβαση του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων Αγίου Πέτρου», μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη και του κ. Γιώργου Δήμα, ανάδοχο του έργου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη την Τρίτη 4 Ιουλίου, η σύμβαση του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων Αγίου Πέτρου», μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη και του κ. Γιώργου Δήμα, ανάδοχο του έργου.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 53.462,83€ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ. Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι διακόσιες δέκα (210) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης.

Κατά την εκτέλεση του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης υφιστάμενων δημοτικών δρόμων στην Κοινότητα Αγίου Πέτρου. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερις θέσεις, οι οποίες βρίσκονται εντός ορίων οικισμού της Κοινότητας.

Οι συγκεκριμένες θέσεις υποδείχθηκαν και προτάθηκαν από το Συμβούλιο της Κοινότητας. Επισημαίνεται ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα γίνουν στα υφιστάμενα πλάτη των δρόμων χωρίς να πραγματοποιηθούν εργασίες διαπλάτυνσης.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Υλοποιούμε ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης σε δρόμους του Δήμου μας.

Με την αποπεράτωση, των ασφαλτοστρώσεων, αντιμετωπίζεται ένα εκτεταμένο πρόβλημα των Κοινοτήτων μας και βελτιώνεται η διέλευση πεζών και οχημάτων. Με συνέπεια και ευθύνη συνεχίζουμε τα έργα υποδομής προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

1

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΕΡΓΟ
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγκαίνια της Πλατείας «Άννας Συνοδινού» στο Λυγουριό

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Γορτυνίας τη Δευτέρα 3 Αυγούστου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, από...

Συναγερμός στην Αργολίδα: Νέα πυρκαγιά στη Χινίτσα ενώ μαίνεται η φωτιά στα Φίχτια

Δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Παρασκευή στην Αργολίδα, αυτή τη...

Ανοιχτά προαύλια σχολείων τον Αύγουστο για παιχνίδι και άθληση στον Δήμο Σπάρτης

Ανοιχτά θα παραμένουν τα προαύλια σχολείων του Δήμου Σπάρτης τον Αύγουστο, για να μπορούν τα παιδιά και οι νέοι να αθληθούν, να συναντηθούν και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Από τη