Πρόσκληση στη σχολική εορταστική εκδήλωση της 200ης Επετείου της «Β΄ εν Άστρει Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σας προσκαλεί στη σχολική εορταστική εκδήλωση της 200ης Επετείου της «Β΄ εν Άστρει Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων», την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 και ώρα έναρξης 7.00μ.μ., στο Ίδρυμα «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη».

Στην εκδήλωση, εξαιρετικού συμβολισμού, η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα ενώνουν τις δημιουργίες τους, μέσα από τα μάτια και τη ματιά των μαθητών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ναύπλιο: 1.000 βαμμένα κόκκινα αυγά για τους απόρους του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας

Εθελόντριες του Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου έβαφαν...

Ευχές Δημάρχου για το Πάσχα 2024

Συνδημότισσες και συνδημότες, Ο Δήμος Καλαμάτας με σταθερά και τολμηρά βήματα προοδεύει και εξελίσσεται, ατενίζοντας το μέλλον και τις προκλήσεις που αυτό επιφυλάσσει με αισιοδοξία. Η συμμετοχή της πόλης μας στην Ευρωπαϊκή Αποστολή των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ευρώπης έως το 2030, η πιστοποίηση του Κλιματικού μας Συμβολαίου πριν λίγες εβδομάδες, επιβεβαιώνει

Πάσχα 2024 στην Καλαμάτα

Τα Πάθη του Χριστού κορυφώνονται τη Μεγάλη Παρασκευή, ακολουθεί όμως η Ανάσταση του Θεανθρώπου και το ελπιδοφόρο Της μήνυμα. Στην Καλαμάτα και την περιοχή της, θα γίνει περιφορά των Επιταφίων το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 3 Μαΐου 2024, ενώ τον Επιτάφιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού της Υπαπαντής του Χριστού θα συνοδεύσει η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο