Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην στο Παράλιο Άστρος

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην Α/Γ και Α/Γ Κ23 θα γίνει Άστρος Κυνουρίας το Σάββατο 11 Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην Α/Γ και Α/Γ Κ23 θα γίνει Άστρος Κυνουρίας το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Ο αγώνας θα αποτελέσει ιδανική ευκαιρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες να διεκδικήσουν βαθμούς στο ράνκινγκ και όρια πρόκρισης στις κορυφαίες διοργανώσεις του 2022, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Παράλληλα με το Πρωτάθλημα θα γίνει και ημερίδα βάδην. Το Άστρος Κυνουρία φιλοξενεί τη διοργάνωση για πρώτη φορά.

{pdf=https://www.pna.gr/images/pdf/23-20%CF%87%CE%BB%CE%BC.-Entries-20kmW-press.pdf?_t=1678193671|100%|800|google}

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στο Κρανίδι

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 09.00 ώρα της 31.5 .202 6 έως 09.00 ώρα της 1.6 .202 6 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (31.5.2026) το βράδυ, στο Κρανίδι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, 57χρονος ημεδαπός

Διεθνής Συνάντηση Στίβου «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ» – Καλαμάτα 2026 Το

Διεθνής Συνάντηση Στίβου «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ» – Καλαμάτα 2026 Το Σάββατο 6 Ιουνίου από τις 6 μέχρι τις 8.30  το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας θα διεξαχθεί η  Διεθνής  Συνάντηση Στίβου «ΤΑ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ»

Μακαρης-Φαραντος απο Κολλινες: στηριζουμε τον πολιτισμο στην Αρκαδια.

“Είμαστε στις Κολλίνες Αρκαδίας, με το χωριό πίσω μας,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ