Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην στο Παράλιο Άστρος

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην Α/Γ και Α/Γ Κ23 θα γίνει Άστρος Κυνουρίας το Σάββατο 11 Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην Α/Γ και Α/Γ Κ23 θα γίνει Άστρος Κυνουρίας το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Ο αγώνας θα αποτελέσει ιδανική ευκαιρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες να διεκδικήσουν βαθμούς στο ράνκινγκ και όρια πρόκρισης στις κορυφαίες διοργανώσεις του 2022, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Παράλληλα με το Πρωτάθλημα θα γίνει και ημερίδα βάδην. Το Άστρος Κυνουρία φιλοξενεί τη διοργάνωση για πρώτη φορά.

{pdf=https://www.pna.gr/images/pdf/23-20%CF%87%CE%BB%CE%BC.-Entries-20kmW-press.pdf?_t=1678193671|100%|800|google}

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στην Τρίπολη για τους Πολιούχους της Αγίους Νεομάρτυρες Δημήτριο και Παύλο

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε σήμερα, Παρασκευή 22 Μαΐου 2026, στην...

Η Πέτρα Περαχώρας γίνεται νέος προορισμός αναρρίχησης στην Ελλάδα

Η Πέτρα Περαχώρας αναδεικνύεται ως νέο hotspot για την αναρρίχηση στην Ελλάδα, με την ανάπτυξη 55 διαδρομών κατάλληλων για όλα τα επίπεδα. Το πεδίο συντονίστηκε από διακεκριμένους αναρριχητές και φέρνει έναν σύγχρονο σχεδιασμό σε ένα φυσικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, προσελκύοντας λάτρεις των outdoor δραστηριοτήτων. Τα εγκαίνια του πεδίου θα γίνουν στις 20 Ιουνίου 2026, με πολλές εκδηλώσεις που θα περιλαμβάνουν ανοιχτές αναρριχήσεις και συναυλίες.

Ημέρα Καριέρας «Δρόμοι Καριέρας 2026»

Η 2η Ημέρα Καριέρας «Δρόμοι Καριέρας 2026» πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, συγκεντρώνοντας πάνω από 150 συνεντεύξεις εργασίας με συμμετοχή 35 επιχειρήσεων και πλήθους νέων επαγγελματιών. Η εκδήλωση, οργανωμένη από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και άλλους φορείς, περιλάμβανε θεματικά workshops για τις δεξιότητες του μέλλοντος και την επαγγελματική ανάπτυξη, αναδεικνύοντας τη σημασία της σύνδεσης εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας στις περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ