Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση προχωρούν σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση με αίσθημα αλληλεγγύης προς τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ προχωρούν σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό να αποσταλούν άμεσα στις πληγείσες περιοχές.

Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη λίστα πιο αναλυτικά συγκεντρώνονται:
Κουβέρτες
Παπλώματα
Σκηνές
Υπνόσακοι
Μαξιλάρια
Φακοί
Είδη ρουχισμού (μόνο: κασκόλ – γάντια – σκούφοι – κάλτσες)
Είδη γυναικείας υγιεινής
Πάνες παιδικές και τρίτης ηλικίας
Συσκευασμένη ξηρά τροφή και παιδικές τροφές.
Όποιος πολίτης επιθυμεί να προσφέρει μπορεί να προσέρχεται στα γραφεία της υποστηρικτικής δομής Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (πρώην Πολεοδομικό Γραφείο Άστρους) αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρες 08:30 έως 14:30.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2755361202 – 2755360101.
Η ΚΕΔΕ θα αναλάβει την παραλαβή των υλικών από την έδρα της κάθε Περιφερειακής Ένωσης και εν συνεχεία θα σταλούν προς τις δύο χώρες.
Η παραπάνω συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας πραγματοποιείται ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους πληγέντες συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο