Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο κ. Μάκης Βορίδης Υπουργός Εσωτερικών, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, συνοδευόμενος από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη καθώς και μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βόρειας Κυνουρίας Νέας Δημοκρατίας.

Τον κ. Βορίδη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, παρουσία μελών της Δημοτικής Αρχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε μια εκτενής συζήτηση γύρω από τα θέματα που αφορούν τη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αναφέρθηκαν στα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία αφορούν στην αναβάθμιση των υποδομών και ιδιαίτερα στην απορρόφηση του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης και στα προβλήματα ρευστότητας με την μεγάλη αύξηση του ενεργειακού κόστους. Επιπλέον δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στα θεσμικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ενόψει της πρόσληψης των μηχανικών στην υποστελέχωση του Δήμου πράγμα που επιφέρει δυσχέρεια στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.  

Ο κ. Βορίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που του αναφέρθηκαν και εξέφρασε την έμπρακτη υποστήριξη του Υπουργείου.

Τέλος ο Δήμαρχος πρόσφερε στον κ. Βορίδη ένα καλάθι με προϊόντα τοπικών παραγωγών.  

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά με την συνάντηση: «Με τον Υπουργό Εσωτερικών είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με έμφαση στα προβλήματα της περιοχής μας. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και ευελπιστώ ότι θα ανταποκριθεί και πάλι στα αιτήματα που του θέσαμε».  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στα πανέμορφα καστανοδάση του Πάρνωνα

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών...

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Χθες (18.6.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο