Διαγωνισμός του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σχετικά με την τοπολατρεία

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε μια προσπάθεια να προάγει τη δημιουργική ικανότητα των πολιτών της επικράτειας και ταυτόχρονα να προβάλει τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου της χώρας μας, προκήρυξε τον διαγωνισμό “Τοπολατρεία, μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε μια προσπάθεια να προάγει τη δημιουργική ικανότητα των πολιτών της επικράτειας και ταυτόχρονα να προβάλει τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου της χώρας μας, προκήρυξε τον διαγωνισμό “Τοπολατρεία, μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου”.

Το εγχείρημα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, τελεί υπό την αιγίδα διαφόρων φορέων, μεταξύ των οποίων και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται με τρεις φωτογραφίες, τις οποίες μπορεί να έχουν τραβήξει ακόμη και με το κινητό τους, να πείσουν μια επιτροπή δημιουργών, ότι η δική τους αγάπη προβάλλει πειστικότερα, καλύτερα και εντυπωσιακότερα τον τόπο τους. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κληθεί να γράψει και να σκηνοθετήσει ένα promo (διαφημιστικό 3΄λεπτης διάρκειας) σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, με τίτλο “ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ” που θα σταλεί σε όλα τα φεστιβάλ τουριστικής και πολιτιστικής θεματολογίας και φυσικά σε όλα τα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ανά την υφήλιο. Στόχος των δημιουργών θα πρέπει να είναι να κινήσουν το ενδιαφέρον τόσο των συμπατριωτών τους, όσο και των αλλοδαπών και να τους κάνουν να επισκεφθούν τον τόπο τους ή και να θελήσουν να μάθουν την ιστορία του.

Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές έως τις 31/12/2022, στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Επιδαύρου

Ο Δήμος Επιδαύρου τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2026 με δοξολογίες, καταθέσεις στεφάνων και μαθητικές παρελάσεις σε πέντε δημοτικές κοινότητες, καθώς και με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση.

Το 1ο Sea Science Forum στις 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης διοργανώνει στην Αθήνα το 1ο Sea Science Forum, με περισσότερους από 30 ομιλητές να συζητούν επιστημονικά δεδομένα και λύσεις για την προστασία των θαλασσών.

Εργαστήριο Καινοτομίας για την ανάπτυξη ικανοτήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών & το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποίησε για πρώτη φορά Εργαστήριο Καινοτομίας με το υπουργείο Εσωτερικών και το ΕΚΔΔΑ, όπου αναπτύχθηκε πρωτότυπο εργαλείο αυτοαξιολόγησης δεξιοτήτων καινοτομίας για στελέχη Περιφερειών.

Μελέτες πολεοδόμησης για Μπούκα και Μαυρομμάτι παρουσιάστηκαν στη Μεσσήνη

Οι μελέτες πολεοδόμησης για τη Β΄ κατοικία Μπούκας και την περιοχή ανατολικά του Μαυρομματίου παρουσιάστηκαν στο Δημαρχείο Μεσσήνης, ενώ θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση διάρκειας 45 ημερών.