Υπογραφή σύμβασης για αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων στην Κοινότητα Άστρους

Υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η σύμβαση έργου με τίτλο «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων στην Κοινότητα Άστρους», μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη και της ανάδοχης εταιρείας Κ. Ηλιόπουλος – Π. Μαντάς Ο.Ε.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 87.605,48€ (µε Φ.Π.Α. 24%) και χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ. Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι εκατόν πενήντα ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης.

Κατά την εκτέλεση του έργου θα πραγματοποιηθεί ανάπλαση τμήματος οδού Λουκούς, έναντι Ιερού Ναού Αγίου Παύλου στο Άστρος, πλακόστρωση δρόμου από Ε. Δαλιάνη προς “Λάκκα” στον Άγιο Ιωάννη και ανάπλαση κλιμακωτού δρόμου από Παναγία στον Άγιο Ιωάννη.

Παρόντες κατά την υπογραφή, της σύμβασης, ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιώργος Σαμαρτζής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άστρους κ. Κώστας Μπάρλας καθώς και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά με την υπογραφή της σύμβασης: «Με τις αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων της Κοινότητας Άστρους στοχεύουμε στην αισθητική αναβάθμιση της Κοινότητας Άστρους καθώς και στην βελτίωση λειτουργικότητας και προσβασιμότητας στις γειτονιές του Αγίου Ιωάννη. Συνεχίζουμε δυναμικά με επίκεντρο, πάντα, την βελτίωση ποιότητας ζωής των δημοτών μας».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
00:03:38

Ο Δημήτρης Τσιόδρας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024» στην Τρίπολη (vid)

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής...

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (...

Απολογισμός έργου των πρώτων εκατό ημερών της νέας Δημοτικής αρχής

          Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου στα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 100 πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής.           «Ότι είπαμε προεκλογικά το κάναμε πράξη», επισήμανε ο Δήμαρχος Κορινθίων και στη συνέχεια ανέλυσε τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής που έχουν γίνει αυτό το διάστημα.           Συγκεκριμένα:
Μετάβαση στο περιεχόμενο