Επίσκεψη Ανδρέα Λοβέρδου στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Τον κ. Λοβέρδο υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, παρουσία μελών της Δημοτικής Αρχής καθώς και πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Ο Δήμαρχος συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Έπαυλης Ηρώδη του Αττικού, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και πολλά χρόνια, στην αξιοποίηση του Αρκαδικού χωριού, στα προβλήματα του πρωτογενή τομέα καθώς και σε περαιτέρω άλλα ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Ο κ. Λοβέρδος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που του αναφέρθηκαν και εξέφρασε την υποστήριξή του στα χρονίζοντα αιτήματα.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά με την συνάντηση: «Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε τον Ανδρέα Λοβέρδο στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας, με τον οποίο είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα που αφορούν τον Δήμο μας. Παράλληλα αναφερθήκαμε και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση. Ευχόμαστε στον κ. Λοβέρδο καλή επιτυχία στις εσωκομματικές εκλογές».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο