Ολοκληρώθηκε η παράδοση του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε η παράδοση του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους, παρουσία του Υφυπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και του Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε κ. Ιωάννη Καρβέλη.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Γερμανικό Νοσοκομειακό Σύλλογο (Deutsche Hospitaliter Stiftung, e.V.) για τη δωρεά του ασθενοφόρου και να ζητήσουμε μια συγγνώμη ως Δήμος, ανεξάρτητα από το ποιος ευθύνεται, που εδώ και πέντε χρόνια παρέμενε αναξιοποίητη στις αποθήκες του Δήμου και δεν είχε εκπληρωθεί ο σκοπός της. Ο σκοπός που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των αναγκών του πληθυσμού του Δήμου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκαν για να γίνει πράξη η σημερινή παραχώρηση του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους. 

Tον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μιχάλη Αγρανιώτη. Τους συμπατριώτες μας επιχειρηματίες αδερφούς Σωτήρη & Αλέξη Παλλαδά που επισκεύασαν δωρεάν το ασθενοφόρο, τον κ. Κώστα Προβατάρη για τη δωρεά και τοποθέτηση των ελαστικών, τον Αντιδήμαρχο κ. Σαμαρτζή Γεώργιο, την υπεύθυνη σε θέματα Υγείας κ. Μεταξία Κορδονούρη, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. κ.κ. Κωνσταντίνο Καμπύλη και Γεώργιο Κλεώπα. 

Όπως είχαμε δεσμευτεί και προεκλογικά από την πρώτη στιγμή ξεκινήσαμε τις ενέργειες προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε η δωρεά να αξιοποιηθεί και το ασθενοφόρο να κυκλοφορεί στους δρόμους του Δήμου μας.

 

Βελτιώνουμε τις παρεχόμενες Υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας Άστρους και κατ΄επέκταση βελτιώνουμε το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας.

Στόχος μας να μην παρατηρηθούν ξανά εικόνες μεταφοράς ασθενών σε ακατάλληλα οχήματα.

Η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους μας ως Δημοτική αρχή.  

Δε μένουμε στα λόγια, κάνουμε πράξεις όσα είχαμε δεσμευτεί!

Γιώργος Καμπύλης

{gallery}Asthenoforo astros{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιαματικά Μπάνια μελών Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορινθίων 2024

Ο Δήμος Κορινθίων με μοναδικό μέλημα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Ιαματικών μπάνιων στην Λουτρόπολη της Αιδηψού και φέτος. Φέτος ο Δήμος μας, αυξάνει την επιδότηση του προγράμματος και επιδοτεί τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. που θα λάβουν μέρος, με την δωρεάν μεταφορά: Κόρινθος-Αιδηψός-Κόρινθος, (συμπεριλαμβανομένου του πούλμαν

Περίληψη διακήρυξης για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Τη διενέργεια μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία

Ανακοίνωση για τις Αιτήσεις Συμμετοχής στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος

O Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκαν όλες οι Αιτήσεις Συμμετοχής των παιδιών - αγόρια - ηλικίας, 8-10 ετών – για την 1η κατασκηνωτική περίοδο από 17-06-2024 έως 25-06-2024, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος ( Πίνακας Ανακοινώσεων του Δήμου ). Τα παιδιά θα αναχωρήσουν με λεωφορείο από το Γήπεδο του Αστέρα στις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο