Ιστορική εξέλιξη για τη Βόρεια Κυνουρία: Εντάχθηκε η ανέγερση του νέου Δημαρχείου στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Θ. Λιβάνιου εντάχθηκε για χρηματοδότηση το έργο «Μελέτη και κατασκευή κτιρίου για ανέγερση δημαρχείου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, με ποσό 4.579.763,00 €. Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ανέφερε σχετικά: Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα του Δήμου […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Θ. Λιβάνιου εντάχθηκε για χρηματοδότηση το έργο «Μελέτη και κατασκευή κτιρίου για ανέγερση δημαρχείου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, με ποσό 4.579.763,00 €.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ανέφερε σχετικά:

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα του Δήμου μας, τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Κώστα Βλάση και τον πρώην Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη για τη συμβολή τους στην επίτευξη του στόχου μας.

Με διαχρονική συστηματική δουλειά διεκδικούμε και χρηματοδοτουμε έργα σημαντικά για το μέλλον του Δήμου μας.

Με την ανέγερση του Δημαρχείου εξοικονομούμε πόρους, οργανώνουμε τον Δήμο μας και κάνουμε τις υπηρεσίες μας πιο παραγωγικές και πιο αποτελεσματικές, οδηγώντας τον Δήμο μας σε μια νέα εποχή.

Ο Δήμος μας πλέον αποκτά το σπίτι του!

Συνεχίζουμε υπεύθυνα με όραμα και στόχο την υλοποίηση των δεσμεύσεων μας.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τρεις άνδρες σε Κόρινθο, Μονεμβασιά και Τριφυλία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατασχέτοντας 107 δισκία και μικροποσότητες κάνναβης.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι. Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Γορτυνίας

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα ενόψει ισχυρών βροχών και καταιγίδων από την Κυριακή 1 έως τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026, ενώ ο Δήμος απευθύνει συστάσεις στους πολίτες.
00:14:56

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

«Από τα παλιά»… Η Μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

53χρονος πυροβόλησε κα σκότωσε τον 57χρονο αδερφό του, έπειτα από διαπληκτισμό

Ένας 53χρονος συνελήφθη στη Λακωνία, αφού εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Αερόπολης, με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 57χρονο έπειτα από διαπληκτισμό.