Επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτισμού Χρίστου Δήμα, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Χρίστος Δήμας, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Τον κ. Δήμα υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, παρουσία μελών της Δημοτικής Αρχής. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε μια εκτενής συζήτηση γύρω από τα θέματα που αφορούν τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα θέματα καθημερινότητας. Το ενδιαφέρον όλων επικεντρώθηκε στην επαναλειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους καθώς στην Έπαυλη του Ηρώδη Αττικού. 

Κατόπιν όλοι μαζί μετέβησαν για αυτοψία στον προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου.  

Στο κλιμάκιο μετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος, ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας Βάλια Μαυραϊδοπούλου, καθώς και κομματικά στελέχη από δημοτικές τοπικές οργανώσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο