Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετείχε στο Fam Trip με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες από Ολλανδία και Βέλγιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετείχε στο ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) για την Π.Ε. Αρκαδίας με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες από Ολλανδία και Βέλγιο.   

Με προγραμματισμένες και συγκεκριμένες εκδηλώσεις και δράσεις οι τουριστικοί πράκτορες απόλαυσαν δύο ημέρες στον Δήμο Γορτυνίας, στην ορεινή περιοχή της Αρκαδίας και τις επόμενες δύο ημέρες στους Δήμους Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, στην θαλάσσια περιοχή της Αρκαδίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης καλωσορίσματος, στα Μαγούλιανα, πραγματοποιήθηκαν σύντομες παρουσιάσεις, για τις δυνατότητες της Αρκαδίας ως τουριστικός προορισμός, εκ μέρους των εταιριών που εξειδικεύονται σε ειδικές & θεματικές μορφές τουρισμού και σε δραστηριότητες υπαίθρου.

Το ταξίδι διοργανώθηκε από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) (Γραφείο Άμστερνταμ), την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας και την Ένωση Ξενοδόχων Νότιας Κυνουρίας,  καθώς και τη στήριξη των Δήμων Γορτυνίας, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας και εταιριών-χορηγών.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Δράσεις εξωστρέφειας σαν και αυτή μας δίνουν την ευκαιρία να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τη φυσική ομορφιά και την εναλλαγή των τοπίων που μπορεί να θαυμάσει ο επισκέπτης. Με την προβολή του τόπου μας και σε τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού συνεχίζουμε για την επίτευξη του στόχου μας ώστε να γίνει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας τουριστικός προορισμός 12 μήνες τον χρόνο».  

12-3

Εικόνα 1 από 8


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/7/2024)

Την Τρίτη (30/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών – καθαριστριών σχολικών μονάδων

Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης - βαθμολογίας, προσληπτέων και απορριπτομένων για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών - καθαριστριών σχολικών μονάδων. Διαβάστε περισσότερα, εδώ. 

9ο TRIPolis Rock Festival + 1o Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης + Παράλληλες δράσεις

Η σκηνή στο πάρκο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης έχει ήδη στηθεί...

Ο ΣΑΟΟ στο βουνό των θεών – ΟΛΥΜΠΟΣ 2024

Λεπτομερής σχεδιασμός και σωστή προετοιμασία επέτρεψαν στο σύλλογό μας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο