Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετείχε στο Fam Trip με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες από Ολλανδία και Βέλγιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετείχε στο ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) για την Π.Ε. Αρκαδίας με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες από Ολλανδία και Βέλγιο.   

Με προγραμματισμένες και συγκεκριμένες εκδηλώσεις και δράσεις οι τουριστικοί πράκτορες απόλαυσαν δύο ημέρες στον Δήμο Γορτυνίας, στην ορεινή περιοχή της Αρκαδίας και τις επόμενες δύο ημέρες στους Δήμους Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, στην θαλάσσια περιοχή της Αρκαδίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης καλωσορίσματος, στα Μαγούλιανα, πραγματοποιήθηκαν σύντομες παρουσιάσεις, για τις δυνατότητες της Αρκαδίας ως τουριστικός προορισμός, εκ μέρους των εταιριών που εξειδικεύονται σε ειδικές & θεματικές μορφές τουρισμού και σε δραστηριότητες υπαίθρου.

Το ταξίδι διοργανώθηκε από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) (Γραφείο Άμστερνταμ), την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας και την Ένωση Ξενοδόχων Νότιας Κυνουρίας,  καθώς και τη στήριξη των Δήμων Γορτυνίας, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας και εταιριών-χορηγών.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Δράσεις εξωστρέφειας σαν και αυτή μας δίνουν την ευκαιρία να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τη φυσική ομορφιά και την εναλλαγή των τοπίων που μπορεί να θαυμάσει ο επισκέπτης. Με την προβολή του τόπου μας και σε τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού συνεχίζουμε για την επίτευξη του στόχου μας ώστε να γίνει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας τουριστικός προορισμός 12 μήνες τον χρόνο».  

12-3

Εικόνα 1 από 8

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης (26/6/2024)

Την Τετάρτη (26/6/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (26/6/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 26η Ιουνίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

«Αετοί Γορτυνίας»: Επιτυχημένη εκδήλωση για την δωρεά μυελού των οστών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αετοί Γορτυνίας» η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προαγωγή της δωρεάς μυελού των οστών, στο πλαίσιο του 10ου Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών, το Σάββατο 22 Ιουνίου, στο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ». Η σημαντική πρωτοβουλία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3), μεταξύ άλλων, για τη Μεσσηνία. Οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο