Ενημερωτική εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας με θέμα: «Ενδυναμώνοντας τη Γυναίκα»

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας, την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 18:00, διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση στο Ίδρυμα “Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη”, στο Άστρος.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και το Κέντρο Υγείας Άστρους.

Θέμα της εκδήλωσης είναι η ενδυνάμωση της γυναίκας μέσα από τις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής και των πολλαπλών ρόλων που καλείται να εκπληρώσει.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κος Παπάνης Ευστράτιος, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό αντικείμενο Μέθοδοι Εμπειρικής Κοινωνικής Έρευνας, Καθηγητής Ψυχολογίας και συγγραφέας πλήθους επιστημονικών εργασιών καθώς  και βιβλίων αυτογνωσίας. Ο κος Παπάνης υπήρξε ο οραματιστής και ιδρυτικό μέλος της Ακαδημίας Πολιτών, που λειτούργησε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών τα προηγούμενα χρόνια στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Επίσης κατά την εκδήλωση θα προβληθεί ειδικό αφιέρωμα – βίντεο που δημιούργησε το Κέντρο Υγείας Άστρους για την Ημέρα της Γυναίκας με τη συμμετοχή γυναικών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο