Λουκέτο στα Α.Τ Λεβιδίου και Τεγέας – Πως θα αντιδράσει ο Δήμος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το θέμα του λουκέτου στα αστυνομικά τμήματα Λεβιδίου και Τεγέας απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με αφορμή και το ψήφισμα που δημιουργήθηκε επί του θέματος.

Για το θέμα του ψηφίσματος – με το οποίο εκφράζεται ξεκάθαρα η αντίθεση Του Δημοτικού Συμβουλίου στο κλείσιμο των τμημάτων αυτών – τοποθετήθηκε η κα. Μαρία Εικοσιδέκα, δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του κ.Γιάννη Σμυρνιώτη. «Εμπαίζετε τους πολίτες. Έχουν βγει ήδη οι τελεσίδικες αποφάσεις και εσείς μας φέρνετε τώρα ένα ψήφισμα. Τι να το κάνουμε; Να πάμε σαν φτωχοί συγγενείς και να ζητήσουμε να μας λυπηθούν; Η κυβέρνηση μας έχει παραμελήσει αλλά και τον Δήμο δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου τα χωριά. Έχουμε καταντήσει οι τσαρλατάνοι της πολιτικής. Μας έχετε φλομώσει στο ψέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης, τονίζοντας: «Θέλαμε διαπαραταξιακή όχι για να βγει ένα ακόμα ψήφισμα αλλά για να δράσουμε. Καθυστερήσαμε αδικαιολόγητα στο να γίνει η πρόσκληση για διαπαραταξιακή και μας πρόλαβαν οι εξελίξεις, καθώς ανακοινώθηκε το κλείσιμο των συγκεκριμένων αστυνομικών τμημάτων. Έστω και αυτή την ύστατη ώρα να μην παραδώσουμε τα όπλα, αλλά να δούμε τι μπορεί να γίνει. Θεωρώ βέβαια δύσκολο να ανακληθεί η απόφαση του υπουργού. Σας καλώ κ.Παυλή να πάμε στην Αθήνα για να δούμε τι μπορεί να γίνει και να κινητοποιήσουμε και τους πολίτες».

«Χρειάζεται κινητοποίηση του κόσμου. Συμφωνούμε με το ψήφισμα, αλλά οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν», ανέφερε με τη σειρά του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Δημήτρης Νικολάου.

«O κ.Παπαζαχαρίας μου είχε πει πως το θέμα έχει παγώσει. Μας εγκαλείτε ότι εμπαίζουμε τους πολίτες. Με ρωτήσατε ποτέ που έχω φτάσει εγώ; Αυτό που θέλω να πω είναι πως από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν ήταν συνεπής στις εξαγγελίες της προς τον Δήμο, σας καλώ να πάμε όλοι στο Υπουργείο», τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παυλή, Κ.Παναγιώτης Παπαχρόνης.

«Η ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής μας οδήγησε εδώ. Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε για να κινητοποιηθεί η πόλη μας και τα χωριά που έχουν το πρόβλημα. Μην τα βάζετε με την αντιπολίτευση. Εσείς έχετε την ευθύνη», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος κ.Κώστας Ταλούμης.

Την Τετάρτη (05/10)– όπως ανέφερε ο πρόεδρος του συμβουλίου – ο Δήμαρχος Τρίπολης μαζί με όσα μέλη των παρατάξεων της μειοψηφίας το επιθυμούν θα βρεθούν στην Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες συναντήσεις και να προχωρήσουν και σε όλες τις δυνατές ενέργειες, για να ανατραπεί αυτή η απόφαση.

psifisma

psifisma1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο