Οκτωβρίου 03, 2016

"Ποδαρικό" στην Ελένη Μενεγάκη από την... Τρίπολη!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε προγραμματίσει για σήμερα την πρεμιέρα της εκπομπής της στον Alpha...

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να βγάλει την πρώτη τηλεφωνική γραμμή για τη νέα σεζόν, και έτσι συνδέθηκε με την... Τρίπολη!


Η Κατερίνα λοιπόν από την πόλη της Τρίπολης, κατάφερε με το κέφι της να κάνει την Ελένη Μενεγάκη να χαμογελάσει - μιας που παρά τις προσπάθειες η πρεμιέρα ήταν αρκετά μουδιασμένη - μετά και από τις εξελίξεις με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Η Τριπολιτσιώτισσα εκτός από το ποδαρικό που έκανε στην εκπομπή "ΕΛΕΝΗ" κέρδισε και ένα δωράκι.
Το σχόλιο της παρουσιάστριας για τις τηλεοπτικές άδειες:

Καλή νέα σεζόν σας είπα. Αλλά φέτος όπως σας έγραψα είναι λίγο απρόβλεπτα τα πράγματα για πολλούς από εμάς σε αυτό τον χώρο. Δεν ξέρω αν θα είμαστε η παρέα σας μέχρι όπως συνήθως τέλος Ιουνίου ή μέχρι όποτε. Μέχρι και τότε, εμείς την αισιοδοξία, το κέφι, το χαμόγελο, αυτό που χρειάζεστε και εσείς και εμείς, δεν πρόκειται να τα στερηθούμε. Πάντα πρέπει τα πράγματα να τα σκεφτόμαστε θετικά! Πρέπει να πάντα να δημιουργούμε στο μυαλό μας, έστω και μία φανταστική διάθεση, κατάσταση; Σαν κάτι καλό να έρχεται;».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 15:35

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia