Οκτωβρίου 02, 2016

Το Κ.Α.Π.Η Τρίπολης... γιόρτασε στην Τεγέα! (pics/video)

Την Κυριακή 02/10 παγκόσμια μερα της τρίτης ηλικίας το ΚΑΠΗ Τρίπολης επισκέφτηκε τον ιερό ναό της Αναλήψεως στην ΤΕΓΕΑ, άμεσως μετά επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ στην Κερασιτσα και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο μουσείο της ΤΕΓΕΑΣ.

Εκεί παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ Καραλής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κούρος και κ. Κοσκινάς αλλά και τα μέλη του ΚΑΠΗ κα Λυμπεροπούλου και κα. Αναστασιάδης.


Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Θεόδωρος Καραλής στο μήνυμα του ανέφερε:


Κυρίες και κύριοι μέλη του Κ.Α.Π.Η Τρίπολης .
Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της τρίτης ηλικίας.


Ημέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους που μας προσέφεραν τη ζωή και συνεχίζουν να προσφέρουν στην οικογένεια και την κοινωνία. Ένας μοχλός στήριξης των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας είναι και το Κ.Α.Π.Η Ιδρύθηκε για να εξυπηρετεί κάποιες από τις ανάγκες των «μεγάλων ανθρώπων» , από τον αείμνηστο Ανδρέα Λεντάκη, και συνεχίζει να στηρίζεται από όλους επειδή κατανοούμε την ανάγκη ύπαρξής του και έχει γίνει απαραίτητη δομή στην σύγχρονη κοινωνία .Είναι δικαίωμα και υποχρέωσή σας να συμμετέχετε ενεργά και να στηρίζετε το θεσμό που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των προβλημάτων της τρίτης ηλικίας. Με την ευκαιρία της σημερινής συνάντησής μας θέλω να σας ενημερώσω ότι θα λειτουργήσουν και φέτος όλες οι ομάδες δημιουργικής απασχόλησης των μελών όπως ,γυμναστικής ,χορού ,χορωδίας κ.λ.π.


Για το πρόγραμμα λειτουργίας τους θα ενημερωθείτε από τους εργαζόμενους μέσα στην επόμενη εβδομάδα.Επίσης θα λειτουργήσει η ομάδα θεραπευτικής γυμναστικής, καθώς και νέες ομάδες. Ακόμη μέσα στον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί τριήμερη εκδρομή στα Ζαγοροχώρια ,όπως είχε ζητηθεί από πολλά μέλη μας. Επίσης την Τετάρτη στις 5 Οκτωβρίου, στις 5 η ώρα το απόγευμα, στο κεντρικό Κ.Α.Π.Η θα πραγματοποιηθεί ομιλία ,για ενημέρωση των μελλών μας ,από τον διοικητή του τμήματος ασφαλείας κύριο Κατσαντώνη, σχετική με θέματα τηλεφωνικών απατών και γενικότερα απατών προς τους πολίτες ,τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Τελειώνοντας Θέλω να σας υπενθυμίσω πως για παρατηρήσεις και υποδείξεις που αφορούν στην λειτουργία του Κ.Α.Π.Η ,θα πρέπει να απευθύνεστε στην επιτροπή που έχει οριστεί για την εύρυθμη λειτουργία του ή στους εργαζόμενους του κέντρου.Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 16:51

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia