Οκτωβρίου 01, 2016

Αγιασμός της Φιλαρμονικής Τρίπολης για την νέα χρονιά

Σήμερα έγινε ο αγιασμός στο κτίριο της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων στην σχολή μαθητείας της Φιλαρμονικής.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Θεόδωρος Καραλής κατά την ομιλία του τόνισε ιδιαίτερα τον σκοπό της σχολής μαθητείας που είναι η εκμάθηση των μουσικών οργάνων και την αφιλοκερδή διδασκαλία των μαθητών από τους μουσικούς της Φιλαρμονικής.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Παναγιώτης Αλεξόπουλος, καλωσορίζοντας στην «αγκαλιά της μουσικής» όπως είπε όλα τα παιδιά.
Ο Μαέστρος κ. Σωτήριος Κωστούρος μίλησε για την Φιλαρμονική και την μουσική η οποία έχει θετικά αποτελέσματα στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου και η σχολή μαθητείας της Φιλαρμονικής είναι η καλύτερη επιλογή.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσιαμούλος ευχήθηκε καλή μουσική χρόνια.
Κλείνοντας ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής δήλωσε πολύ χαρούμενος που βλέπει τόσα παιδιά να ακολουθούν το δρόμο της μουσικής παρακολουθώντας τα δωρεάν μαθήματα από τη φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης. 
Αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από το Δήμο για να μεταστεγαστεί η Φιλαρμονική σε ένα καλύτερο χώρο προκειμένου να λειτουργήσει καλύτερα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 19:46

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia