ΤΖΙΟΥΜΗΣ: Ο φωτογραφικός διαγωνισμός και η ιεράρχηση των αναγκών του Δήμου (video)

Σεπτεμβρίου 28, 2016
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης Τρίπολη Αύριο Κώστας Τζιούμης - Το κόστος των εκδηλώσεων, το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων και το γήπεδο της Τεγέας ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τις εκδηλώσεις της Άλωσης της Τριπολιτσάς...


Το κόστος των εκδηλώσεων είναι υψηλότερο σε σχέση με πέρυσι. Η εκδήλωση της Κυριακής καλλιτεχνικά ήταν μια πολύ καλή εκδήλωση αλλά εμείς λόγω του κόστους (36.000 ευρώ ) δεν την είχαμε ψηφίσει. Δεν μπορεί ο Δήμος να λέει πως δεν έχει χρήματα για απλές παρεμβάσεις και να δίνονται τόσα χρήματα για μια εκδήλωση. Η εποχή είναι δύσκολή και τα οικονομικά του Δήμου πενιχρά. Πρώτη φορά o Δήμος ζήτησε συγκεκριμένες προδιαγραφές για τα ηχητικά – ανέφεραν ακόμα και τις μάρκες των ηχείων - κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως πρόκειται για έναν φωτογραφικό διαγωνισμό.

Πρέπει να υπάρχει ιεράρχηση στις ανάγκες του Δήμου.

Για τα αστυνομικά τμήματα…


Όπως όλα δείχνουν κάποια αστυνομικά τμήματα της περιοχής μας κλείνουν οριστικά. Υπήρξε ολιγωρία από το Δήμο Τρίπολης και γι αυτό υπάρχουν ευθύνες. Πριν τρεις μήνες είχε ακουστεί πρώτη φορά το θέμα. Από τότε πέρασε ο καιρός χωρίς καμία ουσιαστική παρέμβαση.

Για το γήπεδο της Τεγέας (δείτε ΕΔΩ)

Τελευταία τροποποίηση στις 28 Σεπτεμβρίου 2016 %14:%Σεπ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia