Βουλευτές Χρυσής Αυγής από Λιμποβίσι – “Πρέπει να αφυπνίσουμε τους Έλληνες” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κ.κ Ηλίας Παναγιώταρος και Δημήτρης Κουκούτσης, έδωσαν το παρών στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Λιμποβίσι στο πλαίσιο του εορτασμού της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/PS13Y-UEOAs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Για την εθνική εορτή της Άλωσης της Τριπολιτσάς:

Αυτή η μεγάλη μάχη πρέπει να μας καθοδηγεί και για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Πρέπει να πούμε όμως, πως ήταν λίγος ο κόσμος που βρέθηκε σήμερα εδώ και αυτό είναι ντροπή. Εμείς θέλουμε να ξεσηκώσουμε ξανά τις συνειδήσεις.

Για τις τηλεοπτικές άδειες:

Τα κριτήρια δεν ήταν σωστά. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, Κανένα ΜΜΕ δεν μας έπαιζχε και έτσι θα συνεχίσουν. Οπότε δεν μας απασχολεί το θέμα.

Για το υπερταμείο:

Επι της ουσίας θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα. Μιλάμε για ολοκληρωτική υποτέλεια. Οι ξένοι θα κάνουν κουμάντο στα της Ελλάδας. Αυτή η χώρα το πρώτο που χρειάζεται είναι λογιστικό έλεγχο του χρέους, κάτι που θα αποδείξει ότι μεγάλο μέρος του είναι επαχθές.

Για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Φίλη και Μητροπολίτες για τα θρησκευτικά:

Η ηγεσία της ελλαδική εκκλησίας δεν έχει κάνει το καθήκον της. Μακάρι να ήταν όλοι οι Μητροπολίτες στην πρώτη γραμμή. Δυστυχώς ο Μητροπολίτης πάσης Ελλάδος έχει φανεί ανάξιος των καταστάσεων. Δεν πρέπει να πειραχτεί τίποτα στα θρησκευτικά.

Τα ελληνόπουλα στο σχολείο δεν μαθαίνουν για την ιστορία μας και κάτι πρέπει να γίνει γι’ αυτό.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αναφορικά με την φτώχεια.:

Το 2018 είναι κομβικό έτος. Τότε ο κόσμος θα διαπιστώσει το τι ακριβώς συμβαίνει. Όλοι μέχρι σήμερα μιλούν για τα μέτρα, αλλά τώρα θα αρχίσουν σιγά – σιγά να τα πληρώνουν.

Για τις κατηγορίες που έχει δεχτεί η Χρυσή Αυγή:

Κατηγορηθήκαμε για ένα ατυχέστατο περιστατικό για το οποίο ο δολοφόνος παραδέχτηκε την πράξη του. Από εκεί και πέρα δεν προκύπτει τίποτα για τα μέλη της Χρυσής Αυγής

Για τις δημοσκοπήσεις:

Όλες οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν σταθερά ως Τρίτη δύναμη. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το πατριωτικό μας καθήκον. Δεν χαρίζουμε τις ιδέες μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο