ΑΛΩΣΗ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ: Αντιδράσεις για το κόστος της Κυριακάτικης εκδήλωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το κόστος της εκδήλωσης που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία Άρεως, για την επέτειο της Άλωσης προκάλεσε μια σειρά αντιδράσεων από την πλευρά της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ:

Αποδεικνύετε για άλλη μία φορά πως λειτουργείτε. Παίρνετε τα λεφτά από τις επιχορηγήσεις των σωματείων. η περυσινή συναυλία του Μαρκόπουλου στοίχισε 11.000 ευρώ και φέτος η αντίστοιχη εκδήλωση θα κοστίσει 16.120 ευρώ, ενώ τα ηχητικά και ο φωτισμός πέρυσι κόστισαν 9.000 ευρώ και φέτος θα κοστίσουν 13.000 ευρώ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ:

Το κόστος είναι εξωπραγματικό. Μιλάμε για πάνω από 30.000 ευρώ για την εκδήλωση της Κυριακής. Ο δήμαρχος λέει ότι δεν έχουμε χρήματα για τα αντιπλημμυρικά και από την άλλη ξοδεύουμε τόσα χρήματα. Μακάρι η εκδήλωση να αξίζει, αλλά δεν νομίζω ότι δικαιούμαστε ως δήμος να ξοδεύουμε τόσα χρήματα.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ:

Δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν έχουμε χρήματα για αντιπλημμυρικά και από την άλλη να φέρουμε τόσο υπέρογκα ποσά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ:

Απαράδεκτες τιμές για τα ηχητικά! Ξεφεύγουμε.

Απάντηση στα παράπονα που ακούστηκαν έδωσε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας, ο οποίος ανέφερε πως ο ήχος και ο φωτισμός περιλαμβάνει και το Σάββατο το βράδυ. “Ο κ. Λεμπέσης είναι ο πρώην Διευθυντής της Κρατικής ορχήστρας της ΕΡΤ, έρχεται αφιλοκερδώς. Μπορούν όλοι να δουν τα τιμολόγια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο