ΑΛΩΣΗ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ: Αντιδράσεις για το κόστος της Κυριακάτικης εκδήλωσης

Σεπτεμβρίου 20, 2016
Το κόστος της εκδήλωσης που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία Άρεως, για την επέτειο της Άλωσης προκάλεσε μια σειρά αντιδράσεων από την πλευρά της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ:

Αποδεικνύετε για άλλη μία φορά πως λειτουργείτε. Παίρνετε τα λεφτά από τις επιχορηγήσεις των σωματείων. η περυσινή συναυλία του Μαρκόπουλου στοίχισε 11.000 ευρώ και φέτος η αντίστοιχη εκδήλωση θα κοστίσει 16.120 ευρώ, ενώ τα ηχητικά και ο φωτισμός πέρυσι κόστισαν 9.000 ευρώ και φέτος θα κοστίσουν 13.000 ευρώ.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ:

Το κόστος είναι εξωπραγματικό. Μιλάμε για πάνω από 30.000 ευρώ για την εκδήλωση της Κυριακής. Ο δήμαρχος λέει ότι δεν έχουμε χρήματα για τα αντιπλημμυρικά και από την άλλη ξοδεύουμε τόσα χρήματα. Μακάρι η εκδήλωση να αξίζει, αλλά δεν νομίζω ότι δικαιούμαστε ως δήμος να ξοδεύουμε τόσα χρήματα.
ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ:

Δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν έχουμε χρήματα για αντιπλημμυρικά και από την άλλη να φέρουμε τόσο υπέρογκα ποσά.ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ:

Απαράδεκτες τιμές για τα ηχητικά! Ξεφεύγουμε.Απάντηση στα παράπονα που ακούστηκαν έδωσε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας, ο οποίος ανέφερε πως ο ήχος και ο φωτισμός περιλαμβάνει και το Σάββατο το βράδυ. "Ο κ. Λεμπέσης είναι ο πρώην Διευθυντής της Κρατικής ορχήστρας της ΕΡΤ, έρχεται αφιλοκερδώς. Μπορούν όλοι να δουν τα τιμολόγια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia