ΣΕΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μια νέα χρονιά μόλις ξεκίνησε…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το άνοιγμα της νέας οδηγικής χρονιάς το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στην εστία του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος Τρίπολης.

Εκεί βρέθηκαν τα μέλη του νέου τοπικού συμβουλίου, μέλη της ομάδας συνεργασίας, στελέχη, οι αρχηγοί των ομάδων και γονείς με τα παιδιά τους.

Η Πρόεδρος του τοπικού κ. Νάνα Ρόκκα αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που αποδέχθηκαν την πρόσκληση , αναφέρθηκε στους νέους στόχους της οδηγικής χρονιάς, ζήτησε την βοήθεια των γονέων στην στήριξη του ΣΕΟ και παρουσίασε τους αρχηγούς των ομάδων.

Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το τοπικό αλλά και ανταλλαγή απόψεων με τους γονείς.

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας.

Ευχόμαστε σε όλους σας ΚΑΛΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΣΕΟ Τ.Τ. Τρίπολης

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο