Έργα στην οδό Μπακοπούλου και διάνοιξη έως τον περιφερειακο στην Τρίπολη (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα έργα της διάνοιξης της οδού Μπακοπούλου προς τον Περιφερειακό δρόμο της Τρίπολης, βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Τρίπολης, προκειμένου να προχωρήσει σε αυτοψία.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/lnc1r-VaaPc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

“Αυτές τις ημέρες οι ΔΕΥΑΤ ολοκληρώνει τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης στο δρόμο. Η περιοχή ήταν υποβαθμισμένη. Ένα έργο που καρκινοβατούσε για 16- 17 χρόνια, επιτέλους ολοκληρώνεται”, δήλωσε ο Δημήτρης Παυλής, ενώ δεν έλειψαν και οι αιχμές στην αντιπολίτευση. “Η αντιπολίτευση όταν λέγαμε για αυτό το έργο στο Δημοτικό Συμβούλιο μας χλεύαζε. Τους ζητάω λοιπόν να έρθουν εδώ και σε άλλα σημεία της πόλης να δούνε τι δεν κάνανε τόσα χρόνια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε στα οφέλη του έργου τόσο για την συγκεκριμένη περιοχή, όσο και για την Τρίπολη ευρύτερα. “Το έργο θα λειτουργήσει θετικά στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου. Δεν θα ταλαιπωρούνται πλέον οι πολίτες και οι επισκέπτες. Στόχος μας είναι μέχρι το τέλος του χρόνου να παραδοθεί στην κυκλοφορία αυτός ο βασικός άξονας της πόλης”, υπογράμμισε.

Από τις δηλώσεις του κ.Παυλή δεν έλειψαν και οι αναφορές στο κομμάτι των προβλημάτων που δημιουργούνται στους δρόμους της πόλης μετά από δυνατές νεροποντές με τον δήμαρχο να δηλώνει: “Στην περιοχή έχουν κλείσει πολλά ρέματα και έχουν εγκλωβιστεί τα όμβρια ύδατα με αποτέλεσμα σε κάθε νεροποντή να πλημμυρίζουν σπίτια και υπόγεια. Θα κόψουμε τον Περιφερειακό και θα περάσουμε μεγάλες σωλήνες από κάτω για να αποφύγουμε ανάλογες καταστάσεις”. Παράλληλα πρόσθεσε, πως τα φρεάτια είναι καθαρισμένα και πως αυτές τις ημέρες γίνεται και επανέλεγχος τους, ενώ αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά ορισμένων πολιτών, ξεκαθαρίζοντας: “Καθαρίσαμε το ρέμα του Αγίου Νικολάου και τώρα έχει μέσα 50 λάστιχα. Πρέπει και οι πολίτες να καταλάβουν πως τέτοιες απερίσκεπτες κινήσεις, θα έχουν το τίμημα τους”.

Τέλος αναφορικά με τις λακκούβες σε αρκετούς δρόμους της πόλης, ο κ.Παυλής δήλωσε: Ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε πολλούς δρόμους μέσα στην πόλη. Δεν θέλουμε να ρίχνουμε χρήματα αυτή τη στιγμή για να γίνονται μπαλώματα, απλά πρέπει να κλειστούν οι λακκούβες για λόγους ασφαλείας. Ο καιρός δεν μας βοηθά, αλλά πιστεύω σε δέκα μέρες θα έχουν κλείσει οι περισσότερες.

{gallery}deyat_erga{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο