Σεπτεμβρίου 12, 2016

To 1ο Γυμνάσιο Τρίπολης "υποδέχτηκε" τη νέα σχολική χρονιά (pics/video)

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την διανομή των βιβλίων ξεκίνησε σήμερα το πρωί η νέα σχολική χρονιά για τις μαθήτριες και τους μαθητές της χώρας...

Στην Τρίπολη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρος, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής και άλλοι εκπρόσωποι από το Δήμο και την Περιφέρεια βρέθηκαν νωρίς το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Τρίπολης όπου και πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά.

Αρχικά τον ο Μητροπολίτης κ.κ. Αλέξανδρος έδωσε τις ευχές του στους μαθητές για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.


Αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας αναφερόμενος στους μαθητές τόνισε μεταξύ άλλων:"Αυτό το όμορφο ταξίδι της γνώσης συνεχίζεται σήμερα. Συνοδοιπόροι και συνεργάτες σας θα είναι οι γονείς και οι καθηγητές σας". Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Τρίπολης ξεκαθάρισε, πως ο Δήμος Τρίπολης θα βρίσκεται στο πλευρό μαθητών, γονέων και δασκάλων και πως θα αναλάβει να αποκαταστήσει τις βλάβες του σχολείου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.Αμέσως μετά το λόγο πήρε η διευθύντρια του 1ου Γυμνάσιου Τρίπολης κα. Λιακοπούλου η οποία ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 14:07

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia