Μαρτίου 24, 2015

Αποστολή ενημερωτικής επιστολής στον Πρωθυπουργό από τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό απέστειλε η Δημοτική Ενότητα Τρίπολης για να τον ενημερώσει για το πρόβλημα των απορριμμάτων.

Στην επιστολή αναφέρει:

Η Τρίπολη, τους τελευταίους μήνες βιώνει ένα τεράστιο πρόβλημα λόγω των απορριμμάτων που παραμένουν συσσωρευμένα στους δρόμους της πόλης έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ τους πέντε χιλιάδες τόνους. Ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε πριν από χρόνια και καλείται να το διαχειριστεί, η νέα Δημοτική Αρχή  χωρίς να έχει τα απαραίτητα μέσα.

Η Δημοτική Αρχή, προωθεί ήδη με ενέργειές της, την προσωρινή ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων, οι οποίες όμως είναι χρονοβόρες. Οι λύσεις που αναζητούμε οφείλουν να κινούνται μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, ώστε να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον και να τηρείται η κείμενη νομοθεσία.

Η κατάσταση σήμερα για τους δημότες της Τρίπολης είναι τραγική με χιλιάδες τόνους απορριμμάτων να έχουν ήδη συσσωρευτεί στους δρόμους της πόλης. Μια Τεράστια υγειονομική βόμβα απειλεί τους κατοίκους της Τρίπολης και τώρα με την αύξηση της θερμοκρασίας ο κίνδυνος έξαρσης επιδημιών είναι άμεσα ορατός. Οι κάτοικοι της πόλης είναι σε απόγνωση, καθώς κινδυνεύει η υγεία τους, το περιβάλλον και η τοπική οικονομία της ιστορικής μας πόλης, από την εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ήδη ο παραδοσιακός εορτασμός του Πάσχα, πόλος έλξης πολλών τουριστών κάθε χρόνο, κινδυνεύει με αποτυχία.

Απευθυνόμαστε σ' εσάς κύριε Πρωθυπουργέ, τη στιγμή που η πόλη μας διανύει το πέμπτο εξάμηνο έκτακτης ανάγκης, σε μια ύστατη προσπάθεια, προκειμένου να παρέμβετε αποτελεσματικά για την εξεύρεση άμεσης λύσης, ώστε να σωθούν οι κάτοικοι και η πόλη μας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 14:23

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia