Μαρτίου 21, 2015

Συνάντηση Δ. Βόσνου με τον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γ. Πανούση

Την Τετάρτη 18-03-2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αρκά Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Πανούση και του Αντιδημάρχου Δημήτρη Βόσνου, εκπροσωπώντας και τον Δήμο Τρίπολης και το Δήμαρχο κ. Παυλή, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Βόσνος αφού συνεχάρη τον κ. Πανούση για την τοποθέτησή του σε μία τόσο σοβαρή και καίρια θέση, συζήτησαν θέματα αρμοδιότητας του συγκεκριμένου Υπουργείου.
Μεταξύ άλλων, έγινε μια εκτενή αναφορά και ανάλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας στο Δήμο Τρίπολης και τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο μας σε σχέση με την εγκληματικότητα, τους παράνομους μετανάστες, τις συνεχόμενες κλοπές και διαρρήξεις.
Ο κ. Βόσνος τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης σε προσωπικό και εξοπλισμό των αστυνομικών τμημάτων. Για το αστυνομικό τμήμα Τρίπολης είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός τουλάχιστον περιπολικού ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά για τα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα (Λεβιδίου, Τεγέας). Για την αναγκαιότητα όχι μόνο της ύπαρξής τους αλλά και της αναβάθμισης τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε προ ημερών συνάντηση του κ. Βόσνου με τον Πρόεδρο του Σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας, Παναγιώτης Καγκαράκης, όπου έδωσε πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αστυνομία της Αρκαδίας και σε τι κρίσιμη κατάσταση έχι περιέλθει από τις ελλείψεις που υπάρχουν.
Ο Υπουργός επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι γνωστή η Αρκαδική καταγωγή του (Μαγούλα – Τεγέας) και δεσμεύθηκε ότι θα δει τα θέματα αυτά με ιδιαίτερη ευαισθησία.
Η επαναφορά του «Αστυνομικού της Γειτονιάς» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου είναι γεγονός, ίσως ακολουθήσει και την εφαρμογή του στην Περιφέρεια. Σε αυτό το πρόγραμμα καθώς και σε άλλες δράσεις που θα ακολουθήσουν, συμπεριλαμβανομένων και πιλοτικά προγράμματα, ο Δήμος Τρίπολη θα έχει το προβάδισμα.
Τέλος, γνωστοποιήθηκε στον κ. Βόσνο ότι θα επισκεφθεί την Τρίπολη την 25η Μαρτίου όπου θα συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις όπου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia