Το θέατρο Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.
Ένα κλασικό παραμύθι για παιδιά, όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι. Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.
Σκηνικά, Σκηνογραφία : Μαρίνα Κουγκάϊ | Κοστούμια : Έφη Φωκά
Μουσική Επιλογή : Γιώργος Ζελίνης | Χορογραφίες : Ζωή Γρηγοριαδου
Θεατρική Διασκευή : Θανάσης Λιούνης | Σκηνοθεσία : Γεώργιος Λαμπριανίδης
Παίζουν οι ηθοποιοί : Αναστασία Παντούση, Έντζελ Καπανδρίτης, Ιωάννα Προσμίτη, Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Πάτρικ Τοχουμίδης και ο Θανάσης Λιούνης
https://www.pna.gr/arcadia/tripoli/item/9054-i-ariel-i-mikri-gorgona-sto-theatro-alsous-agiou-georgiou-video-pic#sigProId5072ef5581